Kaikki vapaauinnista -workshop by Matti Rajakylä & Juha Heikkinen

249,00

Kaikki vapaauinnista on kaikkien uimareiden workshop! Kun huippuvalmentajat Matti Rajakylä ja Juha Heikkinen lyövät hynttyyt yhteen, syntyy workshop, mistä et voi jäädä paitsi!

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 494 Osasto:

Kaikki vapaauinnista -workshop by Matti Rajakylä & Juha Heikkinen

Kaikki vapaauinnista -workshop on olympiauimari ja valmentaja Matti Rajakylän ja fysiikkavalmentaja Juha Heikkisen kehittämä workshop, jossa pureudutaan vapaauinnin anatomiaan kaikista näkökulmista – niin uintitekniikan, liikkuvuus- kuin uinnin voimaharjoittelunkin näkökulmista.

Tämä workshop sopii erinomaisesti kaikille, ketkä haluavat tietää… no, kaiken vapaauinnista. Se sopii niin uintia valmentaville, tavoitteellisesti tai omaksi ilokseen uintia ja triathlonia treenaaville, kaikille, ketkä haluavat kehittyä uimareina ja saada harjoituksistaan tai uintivalmennuksistaan enemmän irti. Kaksipäiväisen workshopin aikana käydään läpi niin uinnin teoriaa kuin käytäntöäkin Matti Rajakylän johdolla, kuin uimarin liikkuvuus- ja fysiikkaharjoituksia, niin teoriassa kuin käytännössäkin Juha Heikkisen johdolla.

 

 

Matti Rajakylä on kenties Suomen tunnetuin ja paras uintivalmentaja. Hän on kilpaillut uimariurallaan kaksissa olympialaisissa sekä vapaauinnissa että perhosuinnissa ja voittanut muun muassa perhosuinnissa EM-pronssia. Uintiuransa jälkeen Rajakylä on valmentanut muun muassa Suomessa ja Yhdysvalloissa. Matti tunnetaan tieteellisestä, mutta samalla käytännön läheisestä valmennustyylistään sekä reippaasta, iloisesta ja selkeästä otteestaan.  Tuhannet uimarit ovat parantaneet roimasti uintitekniikkaansa Matti Rajakylän valmennuksessa.

 

 

Juha Heikkinen tietää kestävyysurheilijan ja uimarin fysiikkavalmennuksesta kaiken. Kun Matti Rajakylä vastaa Kaikki uinnista -workshopin uintiteknisestä osuudesta niin teorian kuin käytännönkin puolesta uima-altaassa, Heikkinen puolestaan pureutuu workshopissa uimarin liikkuvuuteen, voimantuottoon sekä siihen, kuinka voimantuottoa kehitetään niin, että uinti on entistä taloudellisempaa ja samalla nopeampaa.

 

Heikkisen workshop-osuudessa jokainen osallistuja saa paljon erilaisia vinkkejä siihen, kuinka uimarin olisi hyvä parantaa liikkuvuuttaan. Lisäksi Heikkinen opastaa oikeanlaiseen fysiikkaharjoitteluun käytännön harjoitteiden kautta, workshopiin osallistuvat saavat myös harjoitusohjelman omatoimiseen harjoitteluun workshopin jälkeen. Niin Heikkinen kuin Rajakyläkin molemmat perustelevat workshopin omissa osuuksissaan erittäin tarkkaan – miksi mikäkin asia täytyy tehdä tietyllä tavalla. Jokainen workshopiin osallistuja saa takuuvarmasti tästä workshopista vapaauinnin työkalupakkiinsa paljon erilaisia harjoitteita, parempaa tekniikkaa sekä tietysti lisää uintivauhtia, sitähän me kaikki haluamme.

Älä siis missaa Kaikki uinnista -workshopia, nämä paikat viedään käsistä! Coach4me järjestää workshopin syyskuussa, workshopiin on 20 paikkaa. (Vähimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä jotta toteutuu)

Kaikki vapaauinnista -workshot järjestetään 12.–13.9.2020 Itäkeskuksen uimahallissa, molempina päivinä klo 9–16. Workshopiin sisältyy lounas ja materiaalit molempina päivänä, sekä lauantaina että sunnuntaina.

Workshopin sisältö ja aikataulu:

Lauantai
klo 9.00–10.00 Vapaauinnin fundamentit ja haasteet – Matti Rajakylä
klo 10.15–11.15 Uinnin käytäntö uima-altaalla
klo 11.15–12.00 Lounas (sisältyy hintaan)
klo 12.00–13.30 Uinnin biomekaniikka ja fysiikka – Juha Heikkinen
klo 13.45–16.00 Käytännön liikkuvuus ja fysiikkaharjoitteet
Sunnuntai
klo 9.00–9.30 Luentosali
klo 09.45–11.00 Vapaauinnin mekaaninen liike – Matti Rajakylä
klo 11.15–12.00 Lounas (sisältyy hintaan)
klo 12.00–13.00 Biomekaniikka ja fysiikka osa 2 – Juha Heikkinen
klo 13.15–15.00 Käytännön liikkuvuus ja fysiikkaharjoitteet
(Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin)

Ilmoittautuessasi vahvistat seuraavat asiat: 

  • Sinulla on uintiin/vapaa-aikaan tarvittavat vakuutukset voimassa
  • Sinulla on itsellesi sopivat uintivarusteet kurssia varten mukana
  • Kurssille ei voi tulla sairastuneena, huomioi erityisesti korona-viruksen mahdolliset oireet

Peruutusehdot:

  • Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta. Maksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että koko workshop peruuntuu esimerkiksi korona-viruksen vuoksi.
  • Sairastapauksessa voit siirtää osallistumisen toiselle henkilölle tai mahdollisuuksien mukaan toiseen ajankohtaan.
  • Valmentajan sairastuessa kurssi siirretään toiseen ajankohtaan tai peruutetaan kokonaan. Peruutustapauksessa rahat palautetaan.

Tervetuloa mukaan ottamaan kaikki irti uinnista!

Powered by HUUB

Huub

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaikki vapaauinnista -workshop by Matti Rajakylä & Juha Heikkinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.