On Cloudrock Waterproof M -vaelluskengät

219,90

On Cloudrock Waterproof -vaelluskengät ovat On-tuoteperheen uutuus hankalimmille reiteille. Nekin ovat syntyneet Sveitsin Alpeilla!

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 415 Osasto:

On Cloudrock Waterproof M -vaelluskengät

On Cloudrock Waterproof -vaelluskengät ovat juoksukenkien tapaan rullaavat kengät, jotka suojaavat ja tukevat jalkaa hyvin kuten mikä tahansa retkeilykenkä, mutta samaan aikaan ne ovat juoksukenkämäisen kevyet ja ketterät.

Säänkestävyys, tukevuus ja kevyt paino ovat On Cloudrock-kenkien avainsanat. Ne ovat erinomainen valinta mihin tahansa ulkoiluun ja retkeilyyn ja vaikka lenkkeilyyn, koska ne ovat kevyet ja etenet sen ansiosta kevein askelin.

Kengät ovat tuulen- ja vedenpitävät, niissä on 7 millimetrin droppi eli päkiän ja kantapään korkeusero.

Kengissä on On kenkien tapaan Speedboard™ –välipohja, askellusta vaimentava CloudTec® -pohja sekä erinomaisen pidon antava Missiongrip™ –ulkopohja.

On Cloudrock -kengissä oleva CloudTec®- pohjan joustavat tyynyt on tehty ottamaan askelluksesta syntyvät iskut vastaan sekä vaaka- että pystysuunnassa – tällöin askel rullaa pehmeästi, jolloin jaloille kohdistuva paine pienenee ja rasitusvammojen riski vähenee. riskiä. CloudTec®-pohjan tyynyt toimivat myös niin, ettäk un paino on siirtynyt askeleen ottavalle jalalle, tyynyt lukkiutuvat paikoilleen. Tällöin kengän pohja antaa hyvän tuen ponnistukseen ja räjähtävään lähtöön. CloudTec®-pohjan ansiosta kengät vaimentavat askelta siis vain tarvittaessa, alastulon aikana ja ponnistukseen liike-energia pystytään hyödyntämään kokonaan eteenpäin vievänä voimana – juoksu- ja askellusteho siis paranevat, kun energiaa käytetään vain oleelliseen. Myös kengän Speedboard™-tukilevy vapauttaa jalan luonnolliseen liikkeeseen ja tekee etenemisestä rullaavaa ja vauhdikasta.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupassa olevat On Cloud -juoksu- ja vapaa-ajan kengät täältä.

Tekniset tiedot

Drop 7 mm

Paino 420 g (US M 8.5)

Pohja CloudTec®, Missiongrip™, Zero-Gravity Foam

Kiinnitys Nauhat

Pohjallinen Irrotettava

Valmistusmaa Vietnam

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “On Cloudrock Waterproof M -vaelluskengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *