On Cloudventure Peak W -maastojuoksukengät

159,90

On Cloudventure Peak W -maastojuoksukengät on nyt uudistettu. Uuden ajan maastojuoksukenkä on loistava sveitsiläinen insinöörityön näytös.

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): S4ME-463 Osasto:

On Cloudventure Peak W -maastojuoksukengät

On Cloudventure Peak -maastojuoksukenkämalli on nyt uudistettu. Uuden ajan maastojuoksukenkä on loistava sveitsiläinen insinöörityön näytös – kengän Missiongrip™ -pohja tartuu tukevasti kiinni maastoalustaan. Osa kengän pohjakuvioinnista on nahkeaa materiaalia, joten pito millä tahansa alustalla on taattu. Kengän pohjan Zero-Gravity -kantapäätyynyt pitävät huolen pehmeästä laskeutumisesta, kun juokset rinnettä alas.

Kengän droppi, eli kärjen ja kannan korkeusero on 4 mm. Kengässä on kevyt ja hyvin hengittävä pintamateriaali, joka joustaa juuri riittävästi. Kengät ovat todella kevyt, ne painavat vain 210 g (koko US 7). Kengästä on saatavilla yksi White/Black -väri.

On Cloudadventure Peak -kengissä oleva CloudTec®- pohjan joustavat tyynyt on tehty ottamaan askelluksesta syntyvät iskut vastaan sekä vaaka- että pystysuunnassa – tällöin askel rullaa pehmeästi, jolloin jaloille kohdistuva paine pienenee ja rasitusvammojen riski vähenee. riskiä. CloudTec®-pohjan tyynyt toimivat myös niin, että kun paino on siirtynyt askeleen ottavalle jalalle, tyynyt lukkiutuvat paikoilleen. Tällöin kengän pohja antaa hyvän tuen ponnistukseen ja räjähtävään lähtöön. CloudTec®-pohjan ansiosta kengät vaimentavat askelta siis vain tarvittaessa, alastulon aikana ja ponnistukseen liike-energia pystytään hyödyntämään kokonaan eteenpäin vievänä voimana – juoksu- ja askellusteho siis paranevat, kun energiaa käytetään vain oleelliseen. Myös kengän Speedboard™-tukilevy vapauttaa jalan luonnolliseen liikkeeseen ja tekee etenemisestä rullaavaa ja vauhdikasta.

Katso tästä esittelyvideo Cloudventure Peak -juoksukengästä.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan On Cloud -juoksu- ja vapaa-ajan kengät täältä.

Tekniset tiedot

Drop 4 mm

Paino 210 g (US W 7)

Pohja CloudTec®, Missiongrip™, Zero-Gravity Foam

Kiinnitys Nauhat

Pohjallinen Irrotettava

Valmistusmaa Vietnam

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “On Cloudventure Peak W -maastojuoksukengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *