Purepower Kreatin -kreatiini, 180 g

19,95

Purepower Kreatin -kreatiini toimii parhaiten, kun sitä ottaa heti liikunnan jälkeen tai aamulla.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6962160-x Osastot: ,

Purepower Kreatin -kreatiini, 180 g

Kreatiini on kehon oma ravintolisä, sitä esiintyy luonnollisesti kehossa ja sillä on tärkeä rooli kehon energia-aineenvaihdunnassa. Kreatiini auttaa varastoimaan energiaa lihassoluihin.

Kun energiaa tarvitaan, ATP (adenosiinitrifosfaatti) muutetaan ADP:ksi (adenosiinidifosfaatti). Lopulta keho muuttaa ADP: n takaisin ATP:ksi käyttämällä ruoasta tulevaa energiaa, mutta se vie aikaa, ja lihassolut voivat varastoida tarpeeksi ATP:tä vain muutaman sekunnin ajan. Siksi kreatiinilisä on välttämätöntä korkean fosfokreatiinipitoisuuden varmistamiseksi.

Ihmiskeho tuottaa luonnollisesti jonkin verran kreatiinia, ja merkittävä määrä kreatiinia saadaan ruoasta syömällä lihaa ja lihatuotteita.  Aikuisten elimistössä on noin 80–130 g kreatiinia ja jokainen ihminen tarvitsee sitä joka päivä. Aikuisella kreatiinin kulutus on tyypillisesti noin 2 grammaa päivässä, mutta urheilijoilla kreatiinin kulutus voi olla kaksinkertainen.

Urheilijoilla ja kestävyysurheilijoilla kreatiinin tarve päivittäin voi olla siis 3–4 grammaa ja siksi kreatiinivarastoista on hyvä pitää huolatsa Purepower Kreatin -kreatiinivalmistella.

PurePower-kreatiinia voidaan käyttää milloin tahansa päivästä, mutta saatat hyötyä tuotteen ottamisesta heti liikunnan jälkeen tai aamulla.

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan PurePower-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purepower Kreatin -kreatiini, 180 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.