Purepower Magnesium -kapselit

17,95

Urheilijalle on tärkeää, että saa tarpeeksi magnesiumia, sillä se voi vaikuttaa suorituskykyyn. Purepower Magnesium -kapselit ovat ratkaisu.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6907960-x Osastot: ,

Purepower Magnesium -kapselit

Magnesium on välttämätön joillekin elimistön elintoiminnoille. Voit yleensä saada tarpeeksi siitä ruokavaliollasi, mutta urheilijana on erityisen tärkeää, että kiinnität huomiota tarpeeksi saamiseen, koska se voi vaikuttaa suorituskykyyn.

Magnesium on tärkeä mineraali, joka muun muassa on välttämätön aineenvaihdunnalle ja lihasten ja sydämen yhteistyölle. Useimmat ihmiset saavat magnesiumia ruokavalionsa kautta eivätkä siksi ota siitä ravintolisiä. Jos harrastat kovaa liikuntaa, sinun on erityisen tärkeää olla tietoinen siitä, kattaako tarpeesi magnesiumille, koska se voi muuten vaikuttaa suorituskykyyn.

Esimerkiksi voi olla, että sinulla on enemmän vaikeuksia toipua suorituksista, kuten maratonista, jos et saa tarpeeksi magnesiumia.

  • Pakkauksessa 90 magnesium-kapselia
  • Ravintolisä
  • Suositeltu annos 2 kapselia = 250 mg magnesiumia päivässä (päivittäistä annosta ei pidä ylittää, ravintolisät eivät saisi korvata monipuolista ruokavaliota).
  • Ei alle 11-vuotiaat lapsille

Magnesium 250 mg = 65% RI: stä (päivittäinen vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti aikuisille)

Ainesosat:

Magnesium (trimagnesiumdicitrate nonahydrate), konsistenssiaine: magnesiumhäntä (RSPO-sertifioitu), hyytelöimisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan PurePower-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purepower Magnesium -kapselit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.