Rohtos Labs Tarkka -lisäravinne

26,95

Rohtos Labs Tarkka -lisäravinne koostuu seitsemästä älyravinteesta ja adaptogeenistä, jotka on valittu optimoimaan kognitiivista suorituskykyä tukemalla muistiin painamista, keskittymiskykyä ja syventymistä käsillä olevaan tehtävään. Tarkan vaikutus perustuu rohtoskasvien ja hyvin imeytyvien neuroravinteiden harmoniseen yhteisvaikutuksen.

vegaaninen tuote

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 488 Osastot: ,

Rohtos Labs Tarkka -lisäravinne

Rohtos Labs Tarkka -lisäravinne on tuote keskittymiseen ja muistin tueksi!

Hyvä keskittyminen on olennaista kaikkien tarkkaavaisuutta vaativien tehtävien suorittamisessa. Ihmismuisti on epätäydellinen suoritin. Sen tehokkaaseen toimintaan vaikuttavat useat tekijät, joita on mahdollista tukea tavoitehakuisesti mikroravinteita hyödyntäen.

Rohtos Labs Tarkka -lisäravinne koostuu seitsemästä älyravinteesta ja adaptogeenistä, jotka on valittu optimoimaan kognitiivista suorituskykyä tukemalla muistiin painamista, keskittymiskykyä ja syventymistä käsillä olevaan tehtävään. Tarkan vaikutus perustuu rohtoskasvien ja hyvin imeytyvien neuroravinteiden harmoniseen yhteisvaikutuksen.

  • Asetyylikarnitiini, sitikoliini ja fosfatidyyliseriini tukevat keskittymistä ja pysyvien muistojen syntymistä tarjoamalla rakennusaineita aivojen hermosoluille ja muistin toiminnasta vastaavien välittäjäaineiden tuottamiseen.
  • Ruusujuuri on kliinisesti tutkittu ja tehokas adaptogeenikasvi, joka tukee psyyken vireystasoa ja mielialaa nopeavaikutteisesti.
  • Ginkgo biloba, männynkuoriuute, ja B3-vitamiini tukevat tajuntaa ja muistitoimintojen suorityskykyä suojelemalla keskushermoston soluja, vaimentamalla hapetusstressiä ja tulehdusta sekä tukemalla tehokasta verenkiertoa aivoissa.
  • Rohtos Labs Tarkka on tehokas nootrooppi, joka toimii synergistisesti yhdessä Rohtos Labsin Noste-valmisteen psyykkistä vireystilaa tehostavan vaikutuksen kanssa.

Vaikutusmekanismi

Aivojen suorituskyvyn biokemiallinen tukeminen tarjoamalla niiden käyttöön lisäravinteellinen annos luontaisia yhdisteitä, joita käytetään uusien aivosolujen rakentamiseen ja jotka tukevat tehokasta verenkietoa aivoissa, säätelevät muistista ja mielialasta vastaavien välittäjäaineiden toimintaa sekä vaimentavat hapetusstressiä keskushermostossa.

Sovellusalueet

Keskittymistä vaativat tehtävät, oppiminen ja muistiin painaminen, tietotyö, heikentyneen muistin tukeminen

Vaikutusaika

Viiden tunnin muistitoimintojen aktiivinen tuki, 12 tunnin antioksidatiivinen vaikutus

Käyttö

Otetaan tarvittaessa 2 Rohtos Labs Tarkka -kapselia kerrallaan tyhjään vatsaan.

Jatkuva käyttö tehostaa Tarkan vaikutusta, ennen kaikkea hapetusstressin haittavaikutusten minimoinnin osalta.

Huomioitavaa

Niasiini (B3) saattaa aiheuttaa tilapäistä ihon punoitusta tai kutinaa. Vaikutus on harmiton ja se vaimenee käytön jatkuessa.

Soveltuu yhteen

Omega3 tehostamaan rasvahappojen imeytyvyyttä

Kahvi, Yerba Mate harmoninen stimuloiva yhteisvaikutus

Alfalipoiinihappo synergistinen antioksidatiivinen vaikutus keskushermostossa

Rohtos Labs Tarkka on vegaaninen, tunnistat kaikki Shop4me.fi-verkkokaupassa olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Löydät kaikki Shop4me.fi-verkkokaupassa olevat Rohtos Labs -tuotteet täältä.

Aineosat

Asetyylikarnitiini

Karnitiini on aminohappo, jota esiintyy tietyssä määrin luonnossa, mutta jota elimistö voi myös valmistaa muista aminohapoista. Kun karnitiini asetyloituu, sen imeytyvyys keskushermostoon ja aivoihin tehostuu olennaisesti.

Asetyylikarnitiini on monikäyttöinen yhdiste: se voi tarvittaessa tarjota ainesosia solujen energianmuodostukseen, muistista vastaavan välittäjäaine asetyylikoliinin sekä muiden välittäjäaineiden muodostamiseen, tai rasvoihin yhdistyneenä uusien solujen muodostamiseen.

Lisäksi karnitiinilla on olennainen rooli  tuotettaessa ruoan sisältämistä rasvoista energiaa. Se tukee varastoidun rasvan hajottamista aineenvaihdunnan käyttöenergiaksi.

Asetyylikarnitiinin vaikutuksista saattaa olla hyötyä muistin tukemisessa, muistin heikkenemisen ehkäisyssä, hapetusstressin vaimentamisessa sekä elimistön energiatasojen tukemisessa. Asentyylikarnitiinin hyödyntämistä ravintolisänä onkin tutkittu mm. terveiden vanhenemisprosessien, suorityskyvyn ja mielialan tukemisen yhteydessä.

Sitikoliini

Sitikoliini on yksi kolmesta koliinia sisältävästä fosfolipidin muodosta, joka soveltuu suun kautta nautittavaksi.

Sitikoliinin muistia tukeva vaikutus perustuu siihen, että se muuntuu kehossa edelleen koliiniksi ja uridiiniksi, jotka molemmat ovat aivojen normaalilile toiminnalle elintärkeitä, aivosoluja suojaavia ja potentiaalisesti oppimista edistäviä yhdisteitä.

Fosfatidyyliseriini

Fosfatidyyliseriini on ruokarasvoja muistuttava yhdiste. Sitä esiintyy korkeina pitoisuuksina hermosoluissa. Aivoista n. 15% koostu fostadyyliseriinistä, jolla on olennainen rooli tajunnan ylläpitämisessä.

Elimistö saa fosfatidyyliseriiniä sekä ruoasta että muodostamalla sitä muista yhdisteistä, mutta sen käyttö ravintolisänä tukee pitoisuuksia tehokkaasti.

Fosfatidyyliseriinin pitoisuus aivoissa vaikuttaisi laskevan ikääntymisen myötä. Fostatidyyliseriinillä on myös stressiä vaimentava vaikutus, sillä osallistuu stressihormoni kortisolin tasojen säätelyyn.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba on kiinalaisen lääketieteen perinteen klassinen lääkekasvi, joka tunnetaan myös nimellä neidonhiuspuu. Luontaisena sitä esiintyy laajalla alueella mm. Kiinassa, Japanissa ja Koreassa.

Ginkgo biloba sisältää gingkolidejä sekä bilobalisidejä, kahta hermosoluja suojelevaa yhdistettä, jotka tukevat aivojen tehokasta verenkiertoa. Niiden yleisellä hermosoluja suojelevalla vaikutuksella saattaa olla yhteys tehokkaiden muistitoimintojen ylläpitämiseen.

Rohtos Labs Tarkka -lisäravinteen sisältämä Gingko bilopa on 50:1 uutos, joka on rikastettu kasvin lehdistä ja standardisoitu sisältämään 24% glykosideja sekä 6% terpeenejä.

Vitamiini B3

Sekä niasiinia että nikotiinihappoa kutsutaan B3-vitamiiniksi. Molempia esiintyy erittäin pieninä pitoisuuksina useimmissa ruoissa.

Käyttämämme B3-vitamiini on niasiinia.

Niasiini tukee tehokasta verenkiertoa ja sillä on eräissä tapauksissa hermosoluja suojeleva vaikutus.

Ruusujuuri

Myös Suomessa luontaisesti esiintyvä ruusujuuri, Rhodiola rosea, on adaptogeeninen kasvi, jolla on paitsi pitkä käyttöhistoria, myös runsaasti modernia, sen vaikutuksia validoivaa tiedettä takanaan. Ruusujuurta esiintyy luontaisesti Pohjois-Euroopassa, Venäjällä ja osissa Pohjois-Amerikkaa.

Ruusujuuren perinteinen käyttö on keskittynyt Eurooppaan ja Venäjälle, mutta ruusujuuren hyödyntäminen on sisällytetty myös kiinalaiseen lääketieteeseen. Skandinaviassa ensimmäiset kirjalliset maininnat sen käytöstä ovat 1700-luvulta. Eräiden lähteiden mukaan viikingit hyödynsivät fyysisen suorituskykynsä ylläpitämisessä.

Ruusujuuren sisältämistä yhdisteistä tärkeimpinä pidetään salidrosidia ja rosaviinia, jotka ovat pääosin ruusujuuren vaikutusten takana.

Ruusujuuri on laajasti hyödyllinen aivojen toiminnalle. Sillä on keskushermostossa antioksidatiivinen ja hermosoluja suojaava vaikutus ja se on tehokas hyvän mielialan ylläpitäjä sekä stressin vaimentaja.

Rohtos Labs Tarkka -tuotteen sisältämä ruusujuuri on uutos, jonka sisältämä salidrosidipitoisuus on standardoitu 3%:iin ja rosaviinin 5%:iin.

Männynkuoriuute

Männyn kuori on erinomainen prosyanidiinien lähde. Prosyanidiinejä esiintyy männyn lisäksi mustikoissa, viinirypäleissä ja viinissä, sitrushedelmissä sekä (raaka)kaakaossa. Prosyanidiinit ovat hyvin imeytyviä, luontaisia ja tehokkaita antioksidatiivisia sekä tulehdusta vaimentavia yhdisteitä.

Männykuoriuute tukee tehokasta verenkiertoa kaikkialla kehossa. Vaikutuksen taustalla on typpioksidin tuotannon ja sen verenkiertoon päästämisen säätely.

Männykuoriuute on voimakas antoksidantti. Hapetusstressi ja siitä aiheutuvat tulehdustilat haittaavat tajuntaa ylläpitäviä toimintoja

Rohtos Labs Tarkka -tuotteen sisältämän männynkuoriuutteen prosyanidipitoisuus on standardisoitu 98%:iin.

Piperiini

Piperiini on mustapippurista eristetty flavonoidi, joka tehostaa useiden muiden ainesosien imeytymistä merkittävästi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rohtos Labs Tarkka -lisäravinne”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.