Rudy Project Racemaster -pyöräilykypärä

239,00299,00

Rudy Project Racemaster on nimensä mukaisesti rakennettu äärimmäistä suorituskykyä ja vertaansa vailla olevaan suojaa ajatellen.

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

Poista
- +

Rudy Project Racemaster -pyöräilykypärä

Rudy Project Racemaster yhdistää niin aggressiivisen muotoilun ja huippuluokan käyttömukavuuden. Ominaispiirteiltään se edustaa viimeisintä turvallisuusteknologiaa, Rudy Project Racemaster asettaa uuden riman kypärän suojaukselle.

Racemasterista on saatavilla myös malli Rudy Projectin MIPS-järjestelmällä. MIPS jäljittelee aivojen omaa suojajärjestelmää ainutlaatuisella pienikitkaisella kerroksella pään ja kypärän välillä. MIPS:n on tieteellisesti todistettu vähentävän osaa päähän kohdistuvaa iskun voimaa. (HUOM. MIPS-teknologiaa ei ole saatavissa koossa XS.)

Rudy Project -tuotteet ovat tällä hetkellä tilaustuotteita, tuotteiden arvioitu saatavuus 1–4 viikkoa, kysy lisää info(at)sport4me.fi.

Kaikki Sport4Me-urheilukaupan pyöräilykypärät löydät täältä.

Rudy Project on myös Suomen Triathlonliiton yhteistyökumppani. Saat Triathlonliiton jäsenenä kaikista Rudy Projectin kypäristä ja urheilulaseista alennuksen liiton kautta saamallasi alennuskoodilla.

Tekniset tiedot

UNISEX
Paino 270 g.
Mitat XS (cm 51 – 55 / 20,1” – 21,7”) – S-M (cm 54 – 58 / 21,3” – 22,8”) – L (cm 59 – 61 / 23,2” – 24”)
Sertifikaatit CE / EN 1078, CPSC12.03

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rudy Project Racemaster -pyöräilykypärä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *