Rudy Project Sintryx -urheilulasit pyöräilyyn

179,00299,00

Rudy Project Sintryx -laseissa on kokokehys sekä erinomainen ilmanvaihto, ne sopivat erinomaisesti triathloniin ja pyöräilyyn niin maastossa kuin maantielläkin.

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 2,90 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): S4ME-371 Osastot: , , , ,

Rudy Project Sintryx -urheilulasit pyöräilyyn

Rudy Project Sintryx -urheilulasit ovat erinomaiset moneen tarkoitukseen. Sintryx-lasien kokokehys tarjoaa kaarevaa suojaa ja laajaa näkökenttää lajiin kuin lajiin.

Sintryx-lasien ilma-aukot on yhdistetty koko lasien rungon alueelle ja näin ne takaavat jatkuvan ilmanvaihdon. Lasien joustavat päät ja nenätuki tekevät Sintryxistä erittäin mukavat lasit käyttää lajissa kuin lajissa, triathlonissa, pyöräilyssä ja maastopyöräilyssä.

Sintryx-laseissa on vallankumouksellinen linssinvaihtojärjestelmän. Yksittäinen painallus keskilogoon vapauttaa rungon alaosan mahdollistaen linssien poiston helposti.

Sintryx-lasit on kehitetty erityisesti miehille.

Rudy Project -tuotteet ovat tällä hetkellä tilaustuotteita, tuotteiden arvioitu saatavuus 1–4 viikkoa, kysy lisää info(at)sport4me.fi.

Kaikki Sport4Me-urheilukaupan Rudy Project tuotteet löydät täältä.

Rudy Project on myös Suomen Triathlonliiton yhteistyökumppani. Saat Triathlonliiton jäsenenä kaikista Rudy Projectin kypäristä ja urheilulaseista alennuksen liiton kautta saamallasi alennuskoodilla.

Tekniset tiedot

Sukupuoli M
Paino 30 g.
Mitat 66#18¬136
Korkeus 45
Base 8

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rudy Project Sintryx -urheilulasit pyöräilyyn”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *