Rudy Project The Wing -aerokypärä pyöräilyyn, White Shiny

398,95

Onko Rudy Project The Wing, mullistava aerokypärä nopein koskaan valmistettu kypärä pyöräilyyn, triathloniin ja aika-ajoon?

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Rudy Project The Wing -aerokypärä pyöräilyyn, White Shiny

Rudy Project The Wing Aero -kypärässä on irrotettava, magneettinen ja laserpinnoitettu visiiri.

Kypärä on kehitetty yhdessä Swiss Side -yrityksen kanssa, joka on erikoistunut aerodynaamiseen testaamiseen. Vaativan suunnittelutyön tuloksena triathlonin ja maantiepyöräilyn mestareiden kanssa syntyi todella edistynyt kypärä, joka on optimoitu pyöräilijän asentoon tuomaan huippuunsa viritetyn suorituskyvyn vaarantamatta kuitenkaan turvallisuutta.

The Wing -kypärän vallankumouksellisen geometrisen profiilin ja turvallisen ultrakevyen muottirakenteisen irrotettavan pyrstön ansiosta varmistuu paras suorituskyky, mutta samalla myös erinomainen mukavuus ja niin maantienpyöräilyyn kuin aika-ajoon sekä lyhyen ja pitkän matkan triathlonhaasteisiin.

The Wing -kypärän massiiviset taka- ja etuaukot takaavat miellyttävän ilmavirran koko ajan kypärän sisällä. Kypärän geometrian ja ilmaporttien yhdistelmä nopeuttaa kypärän sisäistä tuuletusta ja tehostaen hien haihtumisprosessia.

Kypärässä on aivan uusi Easy in – Easy out -magneettisesti irrotettava tuuletuskansi, jonka ansiosta voit hallita kypärän sisäistä ilmavirtausta valitsemalla joko täysin avoimesta tai suljetusta kokoonpanosta suorituskykysi tarpeiden mukaan.

Maksimoidaksesi näkyvyyden ja näkemisen, The Wing -kypärässä on täysin uusi irrotettavan magneettinen visiiri. Se on helppo asentaa ja napsauttaa paikoilleen, visiirissä on parannettu syvähorisontinäkymä. Rudy Projectin RP Optics edistyneeseen linssitekniikkaan perustuva polykarbonaatti-visiiri suojaa sekä UVA- ja UVB-säteiltä ja minimoi samalla silmien rasituksen, jolloin urheilijat voivat keskittyä vain tärkeimpään eli suoritukseen.

Tutustu kaikkiin Sport4Me-verkkokaupan pyöräilykypäriin täältä.

Tekniset tiedot

Koko ja paino
Small/Medium – 55-58 cm / 21.7"-22.8"
320g Ilman visiiriä ja ilmaohjaimia
350g Visiirin ja ilmaohjaimien kanssa

Large – 59-61 cm / 23.2"-24"
360g Ilman visiiriä ja ilmaohjaimia
390g Visiirin ja ilmaohjaimien kanssa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rudy Project The Wing -aerokypärä pyöräilyyn, White Shiny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.