Saucony Endorphin Shift 2 W -juoksukengät naisille

118,95

Saucony Endorphin Shift 2 -juoksukengät on kenkämalli, joka on kehitetty monenlaiseen juoksuharjoitteluun – tarjoamaan erinomaisen yhdistelmän vakautta, mukavuutta sekä nopeaa juoksuiloa.

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 10689-10 Osastot: , , , ,

Saucony – Naisten kengät

EUUSCM
37622,5
37,56.523
38723,5
38,57.524
39824,5
408.525
40,5925,5
419.526
421026,5

Saucony Endorphin Shift 2 W -juoksukengät naisille

Saucony Endorphin Shift W -juoksukengät kuuluvat Sauconyn Endorphin -sarjaan, muita malleja ovat Endorphin Pro ja Endorphin Speed.

Endorphin-sarja on mullistava uutuus juoksumarkkinoilla. Sauconyn SPEEDROLL-teknologian ansiosta on kenkään luotu erityisen, eteen ponnistava voima, joka tarjoaa enemmän vauhtia ja minimaalista energianmenetystä.

Endorphin Shift on kenkämalli, joka on kehitetty monenlaiseen juoksuharjoitteluun – tarjoamaan erinomaisen yhdistelmän vakautta, mukavuutta sekä nopeaa juoksuiloa. Endorphin Shift -kengän välipohjassa on vaimentava PWRRUN, joka yhdessä PWRRUN+ päällispohjan kanssa tarjoaa hellävaraista ja energianpalauttavaa vaimennusta.

Kenkien neljän (4) millimetrin droppi yhdessä korkean ja jäykän välipohjan kanssa tarjoaa juoksijalle energian maksimoivan ponnahduslaudan eteenpäin. Sauconyn Speedroll-teknologia, jonka perusta on kengän jäykässä ja pyöristetyssä keinulautamaisessa rakenteessa. Näin juoksijan ja kenkien välille syntyy vuorovaikutus, jossa juoksija pääsee nopeammin askelluksen loppuvaiheeseen ja askel rullaa askeleen läpi kuluttamalla vähemmän energiaa jalkaterissä, akillesjänteissä selä pohkeissa.

Tämä luo juoksuun huomattavasti nopeamman tuntuman, jossa juoksijan lantio pysyy myös pidemmällä edessä ja koko vartalo on enemmän eteenpäin vievässä asennossa. Kenkien jäykkä etuosa vähentää lisäksi kantakalvon fyysistä kuormitusta, kun jalan varpaiden nivelet eivät rasitu yhtä paljon kuin perinteisissä juoksukengissä.

Endorphin Shift -juoksukenkien päällinen on ohutta ja kevyttä ENGINEERED MESH -materiaalia, jota vahvistaa 3D-tulostettu rakenne saaden aikaan myötäilevän ja miellyttävän FORMFIT-istuvuuden.

Saucony Endorphin Shift ovat kengät, joita ei pidä vain nähdä, vaan ne pitää kokea!

  • Neutraali
  • Droppi: 4 mm (38 mm/34 mm)
  • Paino: 253 g

Löydät kaikki verkkokauppamme Saucony-kengät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saucony Endorphin Shift 2 W -juoksukengät naisille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.