Saucony Endorphin Shift M -juoksukengät miehille

95,95

Saucony Endorphin Shift -juoksukengät on kenkämalli, joka on kehitetty monenlaiseen juoksuharjoitteluun – tarjoamaan erinomaisen yhdistelmän vakautta, mukavuutta sekä nopeaa juoksuiloa.

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 595 Osastot: , , , ,

Saucony – Miesten kengät

EUUSCM
40725
40,57.525,5
41826
428.526,5
42,5927
439.527,5
441028
44,510.528,5
451129
4611.529,5
4712.530,5

Saucony Endorphin Shift M -juoksukengät miehille

Saucony Endorphin Shift M -juoksukengät kuuluvat Sauconyn Endorphin -sarjaan, muita malleja ovat Endorphin Pro ja Endorphin Speed.

Endorphin-sarja on mullistava uutuus juoksumarkkinoilla. Sauconyn SPEEDROLL-teknologian ansiosta on kenkään luotu erityisen, eteen ponnistava voima, joka tarjoaa enemmän vauhtia ja minimaalista energianmenetystä.

Endorphin Shift on kenkämalli, joka on kehitetty monenlaiseen juoksuharjoitteluun – tarjoamaan erinomaisen yhdistelmän vakautta, mukavuutta sekä nopeaa juoksuiloa. Endorphin Shift -kengän välipohjassa on vaimentava PWRRUN, joka yhdessä PWRRUN+ päällispohjan kanssa tarjoaa hellävaraista ja energianpalauttavaa vaimennusta.

Kenkien neljän (4) millimetrin droppi yhdessä korkean ja jäykän välipohjan kanssa tarjoaa juoksijalle energian maksimoivan ponnahduslaudan eteenpäin. Sauconyn Speedroll-teknologia, jonka perusta on kengän jäykässä ja pyöristetyssä keinulautamaisessa rakenteessa. Näin juoksijan ja kenkien välille syntyy vuorovaikutus, jossa juoksija pääsee nopeammin askelluksen loppuvaiheeseen ja askel rullaa askeleen läpi kuluttamalla vähemmän energiaa jalkaterissä, akillesjänteissä selä pohkeissa.

Tämä luo juoksuun huomattavasti nopeamman tuntuman, jossa juoksijan lantio pysyy myös pidemmällä edessä ja koko vartalo on enemmän eteenpäin vievässä asennossa. Kenkien jäykkä etuosa vähentää lisäksi kantakalvon fyysistä kuormitusta, kun jalan varpaiden nivelet eivät rasitu yhtä paljon kuin perinteisissä juoksukengissä.

Endorphin Shift -juoksukenkien päällinen on ohutta ja kevyttä ENGINEERED MESH -materiaalia, jota vahvistaa 3D-tulostettu rakenne saaden aikaan myötäilevän ja miellyttävän FORMFIT-istuvuuden.

Saucony Endorphin Shift ovat kengät, joita ei pidä vain nähdä, vaan ne pitää kokea!

  • Neutraali
  • Droppi: 4 mm (38 mm/34 mm)
  • Paino: 286 g

Löydät kaikki verkkokauppamme Saucony-kengät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saucony Endorphin Shift M -juoksukengät miehille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.