Sena SF2 ja SF4 -kypäräpuhelinjärjestelmä

169,00229,00

Sena SF2 ja SF4 ovat edulliset, mutta kätevät kypäräpuhelinjärjestelmät, paljon hienoja ominaisuuksia yhdessä paketissa.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 308 Osastot: ,

Sena SF2 ja SF4 -kypäräpuhelinjärjestelmä

Senan SF2 ja SF4 ovat mallimerkintöjensä  mukaisesti kypäräpuhelinjärjestelmät kahdelle tai neljälle. SF2-malliin saa kytkettyä kaksi käyttäjää samaan, ja SF4-malliin peräti neljä.

Senan SF2- ja SF4-bluetooth-intercom -laitteet on helppo kiinnittää laskettelukypärään tai moottoripyöräkypärään, asentaminen kestää vain muutaman minuutin. Järjestelmässä on 36 millimetrin halkaisijalla olevat ja vai 6 millimetriä paksut kaiuttimet, jotka on helppo kiinnittää kypärään ja ne tuottavat hyvälaatuista ääntä. Järjestelmän ominaisuuksina on puheohjaus, yhteys jopa neljään käyttäjään (SF2-mallissa kaksi), kantavuusmatka jopa 1,2 kilometriä ja puheaika peräti 13 tuntia. Laitetta on helppo käyttää kypärään kiinnitettävän painikekonsolin kautta.

Lisäksi laitteen saa ladattua nopeasti ja siinä on myös FM-radio. Lisäksi voit yhdistää sen applikaatiolla puhelimeesi, jolloin voit kuunnella vaikka mielimusiikkia lasketellessasi tai ajaessasi moottoripyörällä. Laitteessa on kahden vuoden takuu.

Tutustu myös muihin Sport4Me:n laitteisiin täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sena SF2 ja SF4 -kypäräpuhelinjärjestelmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.