Sigma iD.Free -GPS-älykello

178,95

Sigma iD.Free -GPS-älykello on sopiva älykello sinulle, jos luonto on leikkipaikkasi?

3 varastossa

Toimitus 3-7 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): 24100 Osastot: ,

Sigma iD.Free -GPS-älykello

Monipuolisten urheiluprofiilien, navigoinnin ja säänkestävän kotelon ansiosta Sigma iD-Free-GPS-multisporturheilukellon kanssa voi mennä minne tahansa, maastojuoksemaan, hiihtämään rinteille tai pyöräilemään vuorille.

ID.FREE-laitteeseen on esiasennettu kuusi erilaista urheilutyyppiä, mukaan lukien juoksu, pyöräily, uinti, vaellus ja hiihto. Ulkoiluharrastajat nauttivat myös korkeuden mittauksesta, säätrendistä ja kompassista. Näin ollen multisport -kello ei jätä mitään toivomisen varaa.

Koska elämä on jo tarpeeksi monimutkaista, iD.FREE on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi. Neljän painikkeen ja yksinkertaisen valikossa liikkumisen ansiosta voit nopeasti löytää navigoinnin moniurheilukellon ympärillä. Ja toimintaa tehostavat visuaaliset hälytykset älykkäällä valolla ja hellävaraisella tärinällä ranteessa.

Pieni mutta mahtava! Kapeasta muodostaan ​​ja kevyestä muotoilustaan ​​huolimatta iD.FREE on erittäin kestävä. Se näyttää myös hyvältä korkealaatuisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen painikkeiden ja kestävän mineraalilasinäytön ansiosta. Mukava silikonihihna on saatavana neljässä värissä ja se voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti.

Luo kappaleita, lataa ne iD.FREE -laitteelle ja lähde liikkeelle! Navigoinnin lisäksi multisportkellon voi yhdistää Komoot -sovellukseen, se tarjoaa käännössuuntaiset ohjeet suoraan iD.FREE -laitteessa, ja älypuhelimesi voi pysyä taskussa. Et koskaan eksy enää!

iD.FREE sisältää neljä exergale -peliä, mukaan lukien Geokätköily. Et koskaan kyllästy iD.FREE:hen!

Ominaisuudet

  • Nopeusominaisuudet: tämänhetkinen nopeus, keskimääräinen nopeus, maksiminopeus
  • Aikaominaisuudet: kello, päivämäärä, hälytys
  • Sykeominaisuudet: syke, sykkeen mittaus %:na omasta maksimaalisesta sykkeestäsi, sykkeen tavoiteväli, maksimisyke, keskimääräinen syke
  • Juoksuominaisuudet:kilometrimittari, kadenssi, askelmittari
  • Väri: harmaa
  • Yhteydet Ant+, Bluetooth Smart

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Sigma-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma iD.Free -GPS-älykello”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.