Sigma Rox 11.1 Evo -pyörätietokone

179,95

Sigma Rox 11.1 Evo -pyörätietokone on täydellinen väline datan keräämiseen ja analysointiin pyöräilyssä.

9 varastossa

Toimitus 3-7 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): 01030 Osastot: ,

Sigma Rox 11.1 Evo -pyörätietokone

ROX 11.1 EVO:n yli 150 toimintoa tarjoavat luotettavan navigoinnin ja tuen sisä- ja ulkoharjoitteluun. Urheilijat voivat siis keskittyä täysin suoritukseensa. Sen toimintoihin kuuluu nopeuden ja etäisyyden seuranta GPS:n avulla, barometrisen korkeuden mittaaminen, navigointi ja harjoitusten suorittaminen Track- tai komoot-toiminnolla sekä yhteensopivuus sähköpyörien, älykkäiden harjoittajien ja ulkoisten antureiden kanssa.

Pyörätietokoneen 150 toimintoa tukevat ja ohjaavat sinua luotettavasti, kun olet treenaamassa tai lenkillä ystäviesi kanssa. ROX 11.1 EVO toimittaa kaiken tiedon luotettavasti ja reaaliajassa. Toimintoon kuuluu nopeuden ja etäisyyden seuranta GPS:n avulla, barometrinen korkeusmittaus ja navigointi Trackillä tai komotilla sekä yhteensopivuus sähköpyörien ja ulkoisten antureiden kanssa. Integroitu Crash Alert -ominaisuus ilmoittaa hätäyhteyshenkilöillesi, jos putoat pyörältäsi. Älykkäät ilmoitukset ilmoittavat saapuvista puheluista ja viesteistä ajon aikana. Luo harjoituksia valitsemallasi palvelulla ja tuo ne FIT-muodossa ROX 11.1 EVO -laitteeseen.

Sigma Rox 11.1 Evo sisältää paljon erilaisia toimintoja, löydät tarkat tiedot laitteesta ja sen ominaisuuksista valmistajan sivuilta.

Sisältää: Tietokone, teline, USB-C-kaapeli, pika-aloitusopas
Tiedonsiirto BLE ja ANT +

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan Sigma-tuotteet täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sigma Rox 11.1 Evo -pyörätietokone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.