Tacx Flux 2 Smart -älyharjoitusvastus

749,95

Nyt pistetään harjoitukset uuteen uskoon! Tuttu Tacx Flux Smart -harjoitusvastus on nyt päivitetty Tacx Flux 2 Smart -malliksi!

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 4,90 €

- +
Tuotetunnus (SKU): T2980.61 Osastot: , , , ,

Tacx Flux 2 Smart -harjoitusvastus

Tässä harjoitusvastuksessa on aiempaa suurempi ja vahvempi vastusyksikkö ja painavampi vauhtipyörä, mikä laajentaa simulointimahdollisuuksia, parantaa ajotuntumaa ja tarkentaa voimamittausta. Tässä älyharjoitusvastuksessa on kaikki tarvitsemasi nautittavaan ja tehokkaaseen sisäharjoittelukauteen.

Tacx Flux Smart -harjoitusvastuksen sisäinen mekaniikka on uusittu paremman ajotuntuman ja mittauksen saavuttamiseksi. Tuloksena on uusi Tacx Flux 2 Smart -harjoitusvastus, joka mittaa voimaa, nopeutta sekä poljinnopeutta luotettavasti, tarkasti ja yhtenäisesti, jotta voit seurata suorituskykyäsi ja edistymistäsi. Sen voimamittaustarkkuus on jopa 2,5 prosenttia.

Tacx Flux 2 Smart on hyvin tasapainotettu harjoitusvastus, joten se pysyy vakaasti pystyssä jopa räjähtävimmissäkin sprinteissä. Sen teho on jopa 2 000 wattia. Lisäksi voit harjoitella realistisilla, jopa 16 prosentin kaltevuuksilla myös todella pienillä nopeuksilla. Flux 2 Smart -älyharjoitusvastus soveltuu erinomaisesti myös tarkan ylämäkiajon simulointiin. Flux 2 Smartin suuri koko ja kestävät materiaalit takaavat vakauden.

Harjoitusvastuksen entistä vahvempi vastusyksikkö sekä painavampi, 7,6 kilon vauhtipyörä parantavat Tacx Flux 2 Smart -mallin ajotuntumaa ja reagoivuutta todella merkittävästi. Lisäksi harjoitusvastus on suoravetoinen, joten se minimoi tärinän ja melutason – Tacx Flux 2 Smart on yksi markkinoiden hiljaisimmista vauhtipyörällisistä harjoitusvastuksista.

Harjoitusvastus käyttää Bluetooth® Smart- ja ANT+® FE-C -tekniikoita, joten se tukee monia suosittuja harjoittelusovelluksia, kuten voit tutustua Zwiftin virtuaalisiin maailmoihin tai käyttää esimerkiksi TrainerRoad-ympäristöä. Harjoitusvastusta voi käyttää myös erillistilassa. Kun se ei käytä yhteyksiä, se simuloi tasaista tietä. Vastus on sitä suurempi, mitä nopeammin ajat. Lisäksi harjoitusvastus on yhteensopiva Garmin-pyörätietokoneiden kanssa.

Suoravetoinen harjoitusvastus on suoraan yhteensopiva 142 x 12 mm:n ja 148 x 12 mm:n akselien kanssa.

Huomautus: pakkaus ei sisällä kasettia

Kaikki Sport4me-urheiluvälinekaupan harjoitusvastukset ja niihin liittyvät tuotteet löydät täältä.

Tekniset tiedot

Magneetit 8 pysyvää ferriittimagneettia ja 8 sähkömagneettia
Voimansiirto Ei mitään
Sähkövaatimukset 110–240 V
Virran ilmaisin Ei mitään
Yhteyden ilmaisin (ANT+/Bluetooth) 2 merkkivaloa
Sopivat kasetit Ei sovi Specialized SCS-, Shimano- eikä SRAM: 8–11-nopeuksisiin järjestelmiin. Campagnolo-, SRAM XD- ja XD-R-runko myydään erikseen.
Sopivat akselit Takahaarukan leveys: kilpapyörä 130 mm, maastopyörä 135 mm, 142 mm ja 148 mm. 135 x 10 mm:n sovitin saatavilla.
Enimmäisteho 2000 wattia
Enimmäiskaltevuus 16%
Alamäkiajon simulointi Ei mitään
Enimmäisvääntömomentti 41 Nm
Enimmäisjarrutusteho 120 N
Vauhtipyörä 7,6 kg
Massan inertia 31,2 kg
Kalibrointi Pyörittämällä polkimia
Koko 670 x 642 mm
Korkeus 460 mm
Mitat taitettuna
Paino 23,6 kg
Langattomat yhteydet ANT+-yhteys, langaton Bluetooth-tekniikka
Ohjaus Älypuhelin, tabletti, ANT+-pyörätietokoneet, itsenäistila, yhteys tietokoneeseen ANT+-antennin kautta
Tulokset Nopeus, poljinnopeus, voima
Lukuväline Pyörätietokone, tietokone, jossa on ANT+-antenni, älypuhelin, urheilukello, tabletti
Tarkkuus <2,5 %
Osanumero T2980.61

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tacx Flux 2 Smart -älyharjoitusvastus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *