Tacx Neo 2T Smart -harjoitusvastus

1 259,95

Tacx Neo 2T Smart -harjoitusvastus on nyt uusi, se tarjoaa mukaansatempaavamman käyttökokemuksen ja laajemman poljenta-analyysien yhteensopivuuden.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 4,90 €

- +
Tuotetunnus (SKU): T2875.61 Osastot: , ,

Tacx Neo 2T Smart -harjoitusvastus

Tacx Neo 2T Smart -harjoitusvastuksen avulla sisäharjoittelu on huipussaan. Uusitun muotoilun ja tehostettujen osien ansiosta NEO 2T Smart -harjoitusvastus tarjoaa nyt muun muassa entistä mukaansatempaavamman käyttökokemuksen ja laajemman poljenta-analyysien yhteensopivuuden.

Hiljaisuus kuulostaa tältä

Uusitut magneetit vakauttavat Tacx NEO 2T Smart -harjoitusvastusta merkittävästi. Ne vähentävät sisäistä ilman siirtymistä ja tärinää, joten harjoitusvastus on uskomattoman hiljainen.

Aja mukavammin

Tacx NEO 2T Smart reagoi välittömästi nopeuden tai kaltevuuden muutoksiin ja mahdollistaa usean asteen siirtymisen vasemmalle ja oikealle pyöräilyn aikana seuraten kehon luontaisia liikkeitä.

Todenmukainen ajo

Dynaaminen inertia simuloi ajamistasi ulkona sisätiloissa ohjaamalla massan inertiaa kompensoimalla painoa, nopeutta ja kallistuskulmaa, jotta ajo tuntuu todenmukaisemmalta.

Mahtava ajotuntuma

Toiminto tukee Tacx-ohjelmistoa tai Zwift-sovellusta, jotta harjoitusvastus tärisee ja simuloi siten ajoa erilaisilla tienpinnoilla, kuten mukulakiveyksellä ja soralla.

Tempaudu mukaan

Kun harjoitusvastus on liitettynä ulkoiseen virtalähteeseen, laskusimulointi simuloi alamäkiajoa täsmällisesti.

Parempi poljinanalyysi

Lisäämällä pyöräilyn dynamiikan ANT+®-yhteyden kautta Tacx NEO 2T Smart analysoi poljentaa kolmannen osapuolen ohjelmistoilla, kuten Edge®-pyörätietokoneemme ohjelmistolla.

Erittäin vankka

Tacx NEO 2T Smart -harjoitusvastuksen uusittu moottori toimii aiempaa tehokkaammin pienellä nopeudella, mikä parantaa ajotuntumaa nousun tai kiihdytyksen aikana.

Valmistaudu loppukiriin

Harjoitusvastuksen 32 integroitua neodyymimagneettia mahdollistaa suuren jarrutustehon ja voiman. Tacx NEO 2T Smart takaa parhaan mahdollisen vakauden myös kiivaissa sprinteissä 2,200 wattiin saakka.

Jyrkät nousut

Hyödynnä tehokkaimpia harjoituksiasi harjoittelemalla todentuntuisesti simuloituja nousuja, joissa kaltevuus on enintään 25 prosettia.

Erittäin tarkka

Seuraa suorituskykyäsi ja edistymistäsi luotettavilla, johdonmukaisilla mittauksilla ilman kalibrointia. Voit mitata esimerkiksi voimaa, nopeutta ja poljinnopeutta jopa yhden prosentin tarkkuudella.

Monipuolinen

Tacx NEO 2T Smart käyttää yhteyksiin Bluetooth® Smart -tekniikkaa ja ANT+® FE-C -protokollaa, joten se tukee monia suosittuja harjoittelusovelluksia, kuten TrainerRoadia ja Zwiftiä.

Aja nopeammin

Harjoitusvastusta voi käyttää myös erillistilassa. Kun se ei käytä yhteyksiä, se simuloi tasaista tietä. Vastus on sitä suurempi, mitä nopeammin ajat.

Yhdistä pyörätietokone

NEO 2T Smart -harjoitusvastuksen voi yhdistää useaan laitteeseen samanaikaisesti, joten voit käyttää Tacx-ohjelmistoa ja seurata suorituskykyäsi Garmin-pyörätietokoneella samaan aikaan.

TACX-sovellus

Käytössäsi on kirjasto, joka sisältää yli sata laadukasta videota. Niissä pääset kokemaan, miltä tuntuu ajaa vaikkapa jyrkillä alppiteillä tai Milanon mukulakivetyksillä.

TACX-harjoitusohjelmat

Hyödynnä jäsenneltyjä harjoitusohjelmia, jotka on suunniteltu kuntotasosi mukaan tavoitteidesi saavuttamiseksi. Voit esimerkiksi kisata muita vastaan reaaliaikaisesti, ladata GPS-tietoja ja käyttää ajaessasi 3D-karttoja.

  • Huom: pakkaus ei sisällä kasettia
  • Valmistajan osanumero tuotteelle T2875.61

Löydät kaikki verkkokauppamme harjoitusvastukset täältä.

Yleiset

MITAT 575 x 750 mm (22,6 x 29,5 tuumaa)
PAINO
21,5 kg (47,4 paunaa)
KORKEUS 55 cm (21,7 tuumaa)

Yhteydet

LANGATTOMAT YHTEYDET ANT+-yhteys, langaton BLUETOOTH-tekniikka
OHJAUS
Älypuhelin, tabletti, ANT+-pyörätietokoneet, itsenäistila, yhteys tietokoneeseen ANT+-antennin kautta

LUKUVÄLINE
Älypuhelin, tabletti, pyörätietokone, tietokone, ANT+-antennin avulla

YHTEYDEN ILMAISIN (ANT+/BLUETOOTH) 2 merkkivaloa
VIRRAN ILMAISIN Monivärinen merkkivalo, piste lattialla

Sisäharjoitteluominaisuudet

SÄHKÖVAATIMUKSET 110–240 V
SOPIVAT AKSELIT
Takahaarukan leveys: kilpapyörä 130 mm, maastopyörä 135 mm, 142 mm ja 148 mm. 135 x 10 mm:n sovitin saatavilla

VÄLITYSSUHDE
Eturattaan kokoonpano: enintään 3 hammaspyörää, säädettävässä hammaspyörässä hampaita 22–53; Takakasetti: enintään 12 hammaspyörää, säädettävässä hammaspyörässä hampaita 11–40.

Q-KERROIN 147 mm
ENIMMÄISTEHO 2200 wattia
ENIMMÄISKALTEVUUS 0
ALAMÄKIAJON SIMULOINTI
ENIMMÄISVÄÄNTÖMOMENTTI 88 Nm
ENIMMÄISJARRUTUSTEHO 260 N
VAUHTIPYÖRÄ Virtuaalinen
MASSAN INERTIA Vaihteleva, enintään 125 kg (275,6 paunaa)
KALIBROINTI Kalibrointia ei tarvita
TULOKSET Nopeus, poljinnopeus, voima
TARKKUUS <1 %
MEASURED SPEED
MEASURED CADENCE
MEASURED POWER

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tacx Neo 2T Smart -harjoitusvastus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *