Ticket To The Moon Convertible Bugnet 360 -hyönteissuoja riippumattoon

59,95

Compact- ja Original-riippumatoille suunniteltu musta hyttysverkko kaksisuuntaisella vetoketjulla, joiden avulla hyönteisverkko aukeaa kokonaan päältä. Soveltuu muillekin riippumatoille, joissa ei ole poikkitankoja.

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 448 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Ticket To The Moon Convertible Bugnet 360 -hyönteissuoja riippumattoon

Ticket To The Moon Convertible Bugnet 360 -hyönteissuoja on suunniteltu Compact- ja Original -riippumatoille, mutta se soveltuu myös muille riippumatoille, joissa ei ole poikkitankoja. Hyönteisuoja on musta hyttysverkko kaksisuuntaisella vetoketjulla, joiden avulla hyönteisverkko aukeaa kokonaan päältä. Suojaa kiusaavilta ja etelässä myös tartuntoja levittäviltä hyönteisiltä ja mahdollistaa hammockin ympärivuorokautisen käytön ötökkävapaasti ulkoilmassa.

Ticket To The Moon Convertible Bugnet 360 -hyönteissuojan sukkamainen verkko kiristetään molemmista päistä riippumaton narujen kohdalta tiiviiksi. Verkon tiheä silmäkoko (200 reikää / cm2) soveltuu myös pohjoismaisiin olosuhteisiin. Hyönteisuojan ylhäällä olevan ripustusnarun ansiosta sisään saadaan runsaasti tilaa. Tämä tuote on testattu Lapin olosuhteista tropiikin malaria-alueille – suosittelemme verkkoa jokaisen hammockin mukaan niin reissaajille kuin mökkiläisillekin.

Huom! Tämä hyönteisuoja ei sovellu lasten lyhyelle Baby Hammock -riippumatoille. Hyönteisuoja soveltuu Kingsize-malleille silloin, kun käyttäjiä on 1–2. Joissain kuvissa näkyvät riippumatto ja Tarp-katos tulee tilata erikseen.

Löydät kaikk Sport4Me-verkkokaupan riippumatot täältä.

Lisätiedot

Paino vain 450 g.
Koko 300 x 130cm.
Toimitetaan integroidussa kuljetuspussissa.
Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ticket To The Moon Convertible Bugnet 360 -hyönteissuoja riippumattoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.