Torq Bulq Glutamine -glutamiini

11,9521,95

Torq Bulq Glutamine edistää palautumista, estää lihasten hajoamista ja on tuki immuunijärjestelmälle.

vegaaninen tuote

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +

Torq Bulq Glutamine -glutamiini

Torq Bulq Glutamine -glutamiini auttaa palautumisessa, se on aminohapoista se, mitä tarvitaan eniten muun muassa siihen, että lihakset kasvavat ja vahvistuvat. Esimerkiksi korkean harjoitusintensiteetin tai vaikka sairauden aikana, kehon glutamiinivarat voivat loppua eikä se ole toivottu tilanne harjoittelijalle. Siksi glutamiinivarastojen täydentäminen harjoituksen jälkeen varmistaa, että tätä tärkeää aminohappoa on tarpeeksi elimistössä lihaskasvun turvaamiseksi ja immuunijärjestelmän tueksi.

Lukuisissa tutkimuksissa on tarkasteltu glutamiinilisäyksen vaikutuksia immuunijärjestelmään ja vaikka havainnot ovatkin erilaisia, näyttöä on riittävästi sen tukemiseksi. Kun yhdistää Glutamine-valmisteen Torq Bulq HMB:n kanssa, saat merkittäviä hyötyjä harjoitteluusi.

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Löydät kaikki Sport4Me-verkkokaupassa olevat Torq Bulq -tuotteet täältä.

Ravintosisältö

100 % L-Glutamiini

Ei säilöntäaineita // Ei väriaineita // Ei makeutuaineita // Maut suoraan luonnosta // Vehnätön // Maidoton // Suositeltava vegaaneille

ALLERGIATIEDOT: Ei allergisoiva

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torq Bulq Glutamine -glutamiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.