Torq Bulq HMB -lisäravinne

24,95

Torq Bulq HMB -lisäravinne suojaa lihaksia hajomiselta ja vähentää kehon rasvaa. Se vaikuttaa positiivisesti myös haitalliseen kolesteroliin.

vegaaninen tuote

Varastossa, toimitus 1-3 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +

Torq Bulq HMB -lisäravinne

Torq Bulq HMB:n on havaittu hidastavan lihasproteiinien hajoamista. HMB eli beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti on voimakas antikatabolinen aineosa ja se siis estää lihasten hajoamista Torq Bulq HMB:n käyttöä suositellaan erityisesti silloin, kun kehon rasitustaso treeneissä on erittäin kova. HMB onkin parhaimmillaan todella kovan treenikauden tai esimerkiksi rankan dieetin aikana. HMB:n käytöstä hyötyvät erityisesti kehonrakennus- tai fitness-lajeja harrastavat urheilijat.

Varhaiset tutkimukset ovat myös osoittaneet, että HMB-lisäravinteet alentavat kolesterolia ja auttavat myös immuunijärjestelmän vahvistamisessa. Torq HMB toimii hyvin myös Torq Bulq Glutamine -glutamiinin kanssa.

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Löydät kaikki Sport4Me-verkkokaupassa olevat Torq Bulq -tuotteet täältä.

Ravintosisältö

100 % HMB (beeta-hydroksi-methyylibutyraatti)
ALLERGIATIEDOT: Ei allergisoiva
Ei säilöntäaineita // Ei väriaineita // Ei makeutuaineita // Maut suoraan luonnosta // Vehnätön // Maidoton // Suositeltava vegaaneille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torq Bulq HMB -lisäravinne”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.