Torq Bulq Pea Protein -herneproteiini

5,597,95

Torq Bulq Pea Protein -herneproteiini on erittäin edullinen kasvipohjainen proteiinivalmiste, joka nopeuttaa palautumista ja stimuloi proteiinisynteesiä kehossasi.

vegaaninen tuote

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 403 Osastot: , , ,

Torq Bulq Pea Protein -herneproteiini

Torq Bulq Pea Protein -herneproteiini on herneiden siemenistä peräisin oleva proteiini. Herneen siemenissäon runsaasti välttämättömiä aminohappoja, kuten leusiini, isoleusiini ja valiini. Nämä välttämättömät aminohapot ovat tärkeässä asemassa lihasproteiinien synteesin (rakentamisen) säätelyssä ja luovat siten positiivisen NET-proteiinitasapainon.

Herneproteiini-isolaatilla on samanlainen sulamiskinetiikka (sulamisnopeus) kuin herapohjaisilla proteiinilähteillä, ja siksi sitä voidaan löytää verestä pian ruuansulatuksen jälkeen, mikä mahdollistaa entistä tukevamman anabolisen ympäristön. Tänä johtaa nopeaan palautumiseen. Torq Bulq Pea Protein -herneproteiini sopii kasviuutteesta peräisin olevan runsaan proteiinin ansiosta erinomaisesti kasvissyöjille ja vegaaneille.

Proteiinit rakennetaan yksittäisistä aminohapoista, jotka on liitetty toisiinsa polypeptidiketjun luomiseksi. Kun polypeptidiketju on käynyt läpi useita “valmistusvaiheita”, siitä tulee funktionaalinen proteiini. Proteiineja tuotetaan ja hajoaa jatkuvasti ihmiskehossa, mutta jos lihasproteiinien hajoaminen (hajoaminen) ylittää lihasproteiinisynteesin (tuotannon), se johtaa negatiiviseen nettomäärään proteiinitasapainoa, joka lopulta rajoittaa ja heikentää sopeutumista harjoitteluun. Siksi kestävyysliikkujankin täytyy pitää huolta proteiinin saatavuudesta.

Myös muiden liikkujien proteiinin saanti on tärkeää. Esimerkiksi yksi painonpudotuksen tärkeimmistä komponenteista on riittävä proteiinin saanti. Proteiini on yksi tyydyttävimmistä makroravinteista, joka saa meidät tuntemaan olonsa kylläiseksi ja näinolleen estää meitä syömästä liikaa, silloin kun haluamme pudottaa painoamme.

Torq Bulq Pea Protein -ravintolisä sopii erinomaisen hyvin kaikille urheilijoille.

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Löydät kaikki Sport4Me-verkkokaupassa olevat Torq-tuotteet täältä.

Ravintosisältö

100% Herneproteiini

per 100g sisältää
Energiaa (kJ) 1507
Energiaa (Kcal) 343
Proteiinia (g) 80.1
Hiilihydraatteja s (g) 4.4
Rasvaa (g) 0.02
Suolaa (g) 2.9
Vitamiini E (mg) 2.0
Kalsium (mg) 208
Rautaa (mg) 24.2
Sinkkiä (mg) 9.6
Seleniiä (mg) 216

ALLERGIATIEDOT: Ei allergisoiva

Ei väriaineita // Lisäaineeton // Ei lisättyjä makeutusaineita // Ei säilöntäaineita // Suositeltava vegaaneille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torq Bulq Pea Protein -herneproteiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.