Torq Bulq Whey Protein -proteiini

4,959,95

Torq Bulq Whey Protein sopii niin kestävyysliikkujalle, lihasmassan kasvattajalle kuin laihduttajalle erinomaisesti.

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 402 Osastot: , ,

Torq Bulq Whey Protein -proteiini

Torq Bulq Whey Protein -valmiste on heraproteiinikonsentraatti, joka sisältää runsaasti aminohappoja, jotka vastaavat proteiinisynteesin käynnistymisestä harjoituksen jälkeen. Bulq Whey Protein on heraproteiinikonsentratti, joka sisältää luonnollisesti rikkaan välttämättömän aminohapon leusiinin lähteen, ja tämän vuoksi Torq Bulq Whey Protein stimuloi proteiinisynteesiä enemmän kuin muut kuin herapohjaiset proteiinilähteet.

Proteiinit rakennetaan yksittäisistä aminohapoista, jotka on liitetty toisiinsa polypeptidiketjun luomiseksi. Kun polypeptidiketju on käynyt läpi useita “valmistusvaiheita”, siitä tulee funktionaalinen proteiini. Proteiineja tuotetaan ja hajoaa jatkuvasti ihmiskehossa, mutta jos lihasproteiinien hajoaminen ylittää lihasproteiinisynteesin (tuotannon), se johtaa negatiiviseen nettomäärään proteiinitasapainoa, joka lopulta rajoittaa ja heikentää sopeutumista harjoitteluun. Siksi kestävyysliikkujankin täytyy pitää huolta proteiinin saatavuudesta.

Torq Bulq Whey Protein -proteiini on maustamaton proteiini ja se sopii erinomaisesti sekoitettavaksi smoothien tai vaikka Torq Recovery Drink -palautusjuoman kanssa. Kun sekoitat minimimäärän, kolme mitallista (75g) Recovery Drink -juomaa ja lisäät siihen yhden mitallisen Torq Bulq Whey Protein -proteiinia, saat erittäin maistuvan ja pehmeän makuisen palautusjuoman, jossa on 30 grammaa proteiinia ja 50 grammaa hiilihydraattia.

Lisätietoa Torq Recovery Drink -palautusjuomasta löydät täältä, tarjolla on neljä maistuvaa makua!

Myös muiden liikkujien proteiinin saanti on tärkeää. Esimerkiksi yksi painonpudotuksen tärkeimmistä komponenteista on riittävä proteiinin saanti. Proteiini on yksi tyydyttävimmistä makroravinteista, joka saa meidät tuntemaan olonsa kylläiseksi ja näin olleen estää meitä syömästä liikaa, silloin kun haluamme pudottaa painoamme.

Torq Bulq Whey Protein -lisäravinne sopii erinomaisen hyvin kaikille urheilijoille.

Löydät kaikki Sport4Me-verkkokaupassa olevat Torq-tuotteet täältä.

Ravintosisältö

100% Heraproteiini

per 100 g
Energiaa (kJ) 1518
Energiaa (Kcal) 363
Proteiinia (g) 77.0
Hiillihydraatteja (g) 2.6
Laktoosia (g) 2.6
Rasvaa (g) 5
josta tyydyttämättömiä (g) 0.4
monotyytydyttämöttömiä (g) 1.1
polytyydyttämättömiä (g) 0.9
Transrasvoja (g) 0.02
Kolesterolia (mg) 100
Ravintikuitua (g) 0
Kosteus g) 4.9
Tuhka (g) 4.5
Kivenäisaineet per 100g
Kalsium (mg) 300
Kloridi (mg) 500
Magnesium (mg) 30
Fossorihappo (mg) 400
Kalium (mg) 200
Natrium (mg) 1100

ALLERGIATIEDOT: Sisältää maitoa. Ei sisällä gluteiinia. Ei sisällä pähkinää, ja tuote on pakattu pähkinättömään ympäristöön. Emme kuitenkaan voi taata, että henkilökunta tai vierailijat eivät käsittele pähkinöitä tehtaan tiloissa. Tässä tuotteessa ei käytetä gluteenia sisältäviä aineosia.

Ei säilöntäaineita // Ei väriaineita // Ei makeutuaineita // Vehnätön // Suositeltava vegaaneille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torq Bulq Whey Protein -proteiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.