Torq Organic Energy -maltodekstriini

9,5720,95

Torq Organic Energy -maltodekstriini on osa Torq Recovery System -järjestelmää, sen avulla saat lisättyä tarpeellisia hiilihydraatteja ravintoosi.

vegaaninen tuote

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +

Torq Organic Energy -maltodekstriini

Torq Organic Energy -maltodekstriini on erittäin monipuolinen tuote. Sillä on sokerin tiheys ja energia, mutta siinä on vähän tai ei lainkaan makeutta. Tämä tekee siitä erittäin tärkeän tuotteen Torq Recovery System -järjestelmässä, koska sitä voidaan lisätä ravintoon “näkymättömästi” ja näin saadaan suorituskyvyn kannalta tärkeät hiilihydraatit elimistöön. Voit lukea lisää Torq Recovery Systemistä täältä.

Se, että hiilihydraatteja saadaan riittävästi, on erityisen tärkeää korkean kuormituksen harjoituksen ja harjoituksen aikana, jolloin hiilihydraattien saanti levossa tulee kriittiseksi suorituskyvylle.

Organic Energy -juoma on valmistettu maltodekstriinistä, jota usein kutsutaan glukoosipolymeeriksi. Glukoosipolymeerin molekyyliprofiili optimoi monimutkaisten hiilihydraattien pitkän aikavälin energiaa tarjoavat ominaisuudet, joilla on alhainen osmolaliteetti suolistossa, ilman tarvetta syödä suuria määriä tärkkelysrikkaita ruokia. Nämä kuitupitoiset ruuat voivat olla myös sellaisia, että ne täyttävät ja paisuttava liikaa vatsaasi, mikä vaikeuttaa liikkumista ja urheilua. Organic Energy -malto on hyvä tuote silloin, kun ei haluta täyttää vatsaa, mutta halutaan riittävä energiamäärä suoritukseen.

Esimerkiksi neljä kupillista Organic Energy -maltoa lisättynä kulholliseen keittoa antaa saman hiilihydraattimäärän elimistölle kuin kulhollinen pastaa. Torq Organic Energy toimii myös energiatankkauksessa ennen suoritusta, löydät Torq Fuelling System -tuotteet täältä.

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Ravintosisältö

Maltodekstriini (Polysakkaridi 93%, Maltoosi 3%, Maltotrioosi 3%, Rypälesokeri 1%).

per 100g
Energiaa (kJ) 1620
Energiaa (Kcal) 382
Rasvaa (g) 0
josta tyydyttyneitä rasvahappoja (g) 0
Hiilihydraattia (g) 95
josta sokeria (g) 1
Kuitua (g) 0
Proteiinia (g) 0
ALLERGIATIEDOT: Tuote ei sisällä pähkinää ja se on käsitelty olosuhteissa, joissa ei ole käsitelty pähkinää, mutta emme voi taata sitä, etteikö joku tuotteen käsittelijä olisi käsitellyt pähkinää. Tuote ei sisällä gluteiinia sisältäviä ainesosia.

Ei säilöntäaineita // Ei väriaineita // Ei makeutuaineita // Maut suoraan luonnosta // Vehnätön // Maidoton // Suositeltava vegaaneille

Testattu Standardin ISO 17025 mukaisesti kiellettyjen aineiden esiintymiseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torq Organic Energy -maltodekstriini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.