Torq Vegan Recovery -palautusjuoma

24,9049,90

Torq Vegan Recovery -palautusjuoma on osa Torq Recovery System -järjestelmää, jonka avulla optimoit palautumisesi suorituksen jälkeen.

vegaaninen tuote

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 393 Osastot: , ,

Torq Vegan Recovery -palautusjuoma

Torq Vegan Recovery -palautusjuoman vaikutusta voitaisi kuvatata neljällä R:llä – Recovery, Recharge, Repair, Refuel – se siis palauttaa, lataa, korjaa kehoa ja tankkaa kehoa seuraavaa suoritusta varten.

Kuten herapohjainen Torq-palautusjuoma, myös Vegan Recovery edustaa 3:1-sekoitussuhdetta sekä  hiilihydraatteja ja korkealaatuista proteiinia. On yleisesti tiedossa, että hiilihydraattien ja proteiinien nauttiminen suhteessa 3:1 heti liikunnan jälkeen nopeuttaa glykogeenisynteesiä. Toisin sanoen, korkealaatuisen proteiinin lisääminen auttaa sinua hiilihydraattien varastoinnissa tehokkaammin. On myös yleisesti tiedossa, että herneproteiini, jota Torq Vegan Recovery -tuotteessa on, on kasviproteiineista nopeimmin toimiva ja liukoisin, joten se tarjoaa lihaksen korjaamiseen tarvittavat aminohapot pienellä viiveellä.

Torq Vegan Recovery -palautusjuoma on osa Torq Recovery System -järjestelmää, joka auttaa palautumisen optimoinnissa urheilusuorituksen jälkeen, voit lukea siitä lisää täältä.

Vegan Recovery -palautusjuomasta on kaksi erilaista makua: Creamy Cocoa, jota suosittelemme lisättäväksi 400 ml:aan kauramaitoa, sekä Robust & Fruity -tuotetta, joka voidaan lisätä 400 ml:aan appelsiinimehua (tai hedelmämehua). Kauramaitoon tai hedelmämehuun sekoitettuna palautujuoma potkaisee nesteytyksen hyvin käyntiin.

Vegan Recovery -palautusjuoman sisältämät luontaiset sokeri (glukoosi ja rypälesokeri) sekä herneproteiini-isolaatti ja hiilihydraatit, joita on myös kauramaidossa ja hedelmämehussa, stimuloivat hiilihydraattien nopeaa imeytymistä elintärkeiden glykogeenivarastojen varastoimiseksi. Korkealaatuisen herneproteiinin käytön ohella aktiiviset aineosat, D-Ribose, L-Glutamiini, toimivat yhdessä korjatakseen ja ladatakseen ylikuormitetut lihaskuidut.

Palautuminen on yksinkertaista – haluat toipua mahdollisimman nopeasti, että voisit treenata tai kilpailla pian uudelleen. Optimoidulla palautumisella pysyt tuoreena ja varmista, että olet taas kunnossa, kun seuraava koitos odottaa sinua. Tässä Torq-tuotteet kuten Torq Vegan Recovery -palautusjuoma, auttavat sinua erinomaisen hyvin, optimoit palautumisen niiden avulla mahdollisimman hyvin, kun noudatat Torq Recovery Systemin neljää eri vaihetta.

Kaikki TORQ-tuotteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tämä tuote on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Löydät kaikki Torq-tuotteet palautumiseen ja suorituksen aikaisen energiatankkaukseen täältä.

Ravintosisältö Creamy Cocoa

Ainesosat: Herneproteiini-isolaatti, Maltodekstriini (glukoosipolymeerit), Dekstroosi, Ribose, Glutamiini, Kaakaojauhe.

per 96 g annosta
Energia (kJ) 1385
Energia (Kcal) 327
Rasva (g) 3.2
josta tyydyttyneitä (g) 1.9
Hiilihydraatit (g) 48,5
josta sokereita (g) 25.6
Kuitu (g) ​​4.6
Proteiini (g) 23,8
Suola (g) –

100 grammaa kohti
Energia (kJ) 1447
Energia (Kcal) 342
Rasva (g) 3.3
josta tyydyttyneitä (g) 2.0
Hiilihydraatit (g) 50,7
josta sokerit (g) 26.7
Kuitu (g) ​​4,8
Proteiini (g) 24,9
Suola (g) –

HUOMAUTUS: Nämä tiedot edustavat vain TORQ Vegan Recovery -jauheen ravintopitoisuutta. Ravintotiedot muuttuvat, kun lisätään 400 ml: aan kauramaitoa.

Ei värejä // Ei makuja // Ei keinotekoisia makeutusaineita // Ei säilöntäaineita // Sopii vegaaneille // Ei käytetty gluteenia sisältäviä aineosia

ALLERGIATIEDOT: Ei allergeeneja.

Ravintosisältö Robust & Fruity

Ainesosat: Maltodekstriini (glukoosipolymeerit), herneproteiini-isolaatti, riboosi, glutamiini.

per 76g annosta
Energia (kJ) 1033
Energia (Kcal) 242
Rasva (g) 0,01
josta tyydyttyneitä (g) 0
Hiilihydraatit (g) 35,0
josta sokereita (g) 0,7
Kuitu (g) ​​0,7
Proteiini (g) 25,0
Suola (g) –

100 grammaa kohti
Energia (kJ) 1366
Energia (Kcal) 319
Rasva (g) 0,01
josta tyydyttyneitä (g) 0
Hiilihydraatit (g) 46.3
josta sokereita (g) 0,9
Kuitu (g) ​​0,9
Proteiini (g) 33,06
Suola (g) –

HUOMAUTUS: Nämä tiedot edustavat vain TORQ Vegan Recovery -jauheen ravintopitoisuutta. Ravintotiedot muuttuvat, kun lisätään 400 ml: aan appelsiinimehua (perustuu tiivisteestä peräisin olevaan mehupakkaukseen)

Ei värejä // Ei makuja // Ei keinotekoisia makeutusaineita // Ei säilöntäaineita // Sopii vegaaneille // Ei käytetty gluteenia sisältäviä aineosia

ALLERGIATIEDOT: Ei allergeeneja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Torq Vegan Recovery -palautusjuoma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.