Tritanium eXtend Low Calf Sleeves Work & Travel -kompressiosäärystimet

8,97

Korkealaatuiset eXtend Low -kompressiosäärystimet ovat kotimaista huippusuunnittelua. Ne soveltuvat erinomaisesti niin työ- kuin matkustuskäyttöön.

Varasto loppu.

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 27 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tritanium eXtend Low Calf Sleeves Work & Travel -kompressiosäärystimet

Tritanium Extend Low -kompressiosäärystimet ovat tukea jalkojesi hyvinvoinnille! Extend-kompressiosäärystimet antavat jaloille asteittaisen tieteellisesti mitatun matalan kompressiopaineen (10–15mmHg. Matalan paineen myötä ne on optimoitu pitkäaikaiseen ja monipuoliseen käyttöön. Säärystimet on helppo pukea ja niitä voidaan käyttää pitkiä aikoja myös yhtäjaksoisesti, jopa nukkuessa. Säärystimet kestävät hyvin käyttöä ja pesua sekä säilyttävät luvatun kompressiopaineen pitkään.

Työkäyttö:

Extend Low -kompressiosäärystimet soveltuvat erinomaisesti henkilöille, jotka joutuvat kävelemään ja seisomaan työssään pitkiä aikoja – tai tekevät pelkästään istumatyötä. Kompressiosäärystimien anatomisen muotoilun ja asteittaisen kompressiotuen ansiosta säärystimien käytöllä voidaan vähentää ja myös ennaltaehkäistä jalkojen väsymistä, turvotuksia sekä erilaisia kiputiloja. Säärystimien käytöllä voidaan saada apua myös jalkojen lihasten kramppailuun, suonenvetoihin sekä turvotuksiin. Näiden ominaisuuksien ansiosta eXtend -kompressiosäärystet vaikuttavat positiivisesti jalkojen yleiseen hyvinvointiin ja sitä kautta myös työssä jaksamiseen.

Matkustaminen:

Korkealaatuiset eXtend-kompressioxäärystimet soveltuvat erinomaisesti pitkäaikaiseen matkustamiseen. Niiden avulla voidaan tehostaa jalkojen verenkiertoa, vähentää jalkojen ja nilkkojen turvotusta sekä myös vähentää jalkojen kipua ja väsymystä. Säärystimien ainutlaatuinen käyttömukavuus, tieteellisesti optimoitu kompressiopaine ja miellyttävät materiaalit tekevät eXtend Low -säärystimistä loistavan matkakumppanin! Lisäksi säärystimien hoitavaa vaikutusta voidaan hyödyntää moniin alaraajojen kiusallisiin oireisiin: suonikohjuihin, turvotuksiin ja tai jalkojen väsymiseen.

Kokotaulukko:

Pohkeen ymp.mitta (cm) Koko
20-26 XS
27-33 S
34-38 M
39-43 L
44-49 XL

Mittausohje: Ota mitta pohkeen paksuimmasta kohdasta istuen, pohjelihakset rentoina ja polvi 90 asteen kulmassa. Jos olet epävarma oikean koon valitsemisen suhteen, niin ota meihin yhteyttä [email protected]

Tutustu kaikkiin Sport4Me:n kompressiotuotteisiin täällä!

Hyödyt

Tehostunut verenkierto, jolloin lihakset saavat enemmän happea ja energiaa.
Tehostunut aineenvaihdunta ja lymfaattisen järjestelmän toiminta, jonka ansiosta maitohapot (laktaatit) poistuvat lihaksista nopeammin.
Vähentynyt lihasarkuus.
Vähentynyt kudosturvotus ja väsyneisyyden tunne.
Vähentynyt rasitusvammariski.

Tekniset ominaisuudet

10-15mmHg asteittainen kompressiopaine.
Huippuluokan materiaalit.
Kokomerkinnät jokaisen säärystimen yläresorin sisäosassa.
Materiaali: Nylon 75% / Invista Lycra® 25%.
Pakkaus sisältää yhden parin eXtend -säärystimiä.
Koot: XS – XL (oikea koko valitaan taulukosta pohkeen ympärysmitan mukaan).

Pesuohje

Konepesu 30°- 40°C
Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuainetta
Ei kuivapesua
Ei rumpukuivausta
Ei silitystä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tritanium eXtend Low Calf Sleeves Work & Travel -kompressiosäärystimet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *