Tritanium eXtend Low Socks Work & Travel -kompressiosukat

11,97

Korkealaatuiset eXtend Low -kompressiosukat ovat kotimaista huippusuunnittelua. Ne soveltuvat erinomaisesti niin työ- kuin matkustuskäyttöön.

Varasto loppu.

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 30 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tritanium eXtend Low Socks Work & Travel -kompressiosukat

Tritanium Extend Low Socks Work & Travel -kompressiosukat ovat tukea jalkojesi hyvinvoinnille! Extend-kompressiosukat antavat jaloille asteittaisen tieteellisesti mitatun matalan kompressiopaineen (10–15mmHg). Ne on optimoitu pitkäaikaiseen ja monipuoliseen käyttöön. Sukat on helppo pukea ja niitä voidaan käyttää pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti, jopa nukkuessa. Sukkia voidaan käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja, jopa nukkuessa. Kompressiosukkien Coolmax-kuidun (50 % materiaaleista) ansiosta sukat optimoivat jalkojen lämpötilaa ja pitävät ihon kuivana siirtämällä kosteuden iholta materiaalin ulkopuolelle – jalkojen lämpötila pysyy tasaisena niin lämpimällä kuin viileälläkin säällä.

Työkäyttö:

Extend Low -kompressiosukat soveltuvat erinomaisesti henkilöille, jotka joutuvat työssään pelkkää istumatyötä tai kävelemään ja seisomaan pitkiä aikoja. Kompressiosukkien anatomisen muotoilun ja asteittaisen kompressiotuen ansiosta niiden käytöllä voidaan vähentää ja ennaltaehkäistä jalkojen väsymistä, jalkojen turvotusya sekä erilaisia kiputiloja. Lisäksi sukkien käytöllä voidaan saada apua myös jalkojen lihasten kramppailuun, suonenvetoihin sekä turvotuksiin. Näiden ominaisuuksien ansiosta eXtend-kompressiosukilla voidaan vaikuttaa positiivisesti jalkojen yleiseen hyvinvointiin ja sitä kautta muun muassa työssä jaksamiseen.

Matkustaminen:

Korkealaatuiset eXtend-kompressiosukat soveltuvat erinomaisesti pitkäaikaiseen matkustamiseen. Kompressiosukkien avulla voidaan tehostaa jalkojen verenkiertoa, vähentää jalkojen ja nilkkojen turvotusta, estää laskimoveritulppien muodostumista sekä vähentää jalkojen kipua ja väsymystä. Sukkien ainutlaatuinen käyttömukavuus, tieteellisesti optimoitu kompressiopaine ja miellyttävät materiaalit tekevät eXtend Low -sukista loistavan matkakumppanin! Lisäksi sukkien hoitavaa vaikutusta voidaan hyödyntää moniin alaraajojen kiusallisiin oireisiin, kuten suonikohjuihin, turvotuksiin ja jalkojen väsymiseen.

Kokotaulukko:

Koko Kengännumero Nilkka (cm) Pohje (cm)
S1 34-36 16-20 26-36
S2 37-39 19-22 28-38
S3 40-43 21-24 32-42
S4 44-47 22-26 36-46
S5 48-50 23-28 40-50

Mittausohje: Ota mitta nilkan / pohkeen paksuimmasta kohdasta istuen, lihakset rentoina ja polvi 90 asteen kulmassa. Jos olet epävarma oikean koon valitsemisen suhteen, niin ota meihin yhteyttä [email protected]

Tutustu kaikkiin Sport4Me:n kompressiotuotteisiin täällä!

Hyödyt

Tehostunut verenkierto, jolloin lihakset saavat enemmän happea ja energiaa.
Tehostunut aineenvaihdunta ja lymfaattisen järjestelmän toiminta, jonka ansiosta maitohapot (laktaatit) poistuvat lihaksista nopeammin.
Vähentynyt lihasarkuus.
Vähentynyt kudosturvotus ja väsyneisyyden tunne.
Vähentynyt rasitusvammariski.

Tekniset ominaisuudet

10-15mmHg asteittainen kompressiopaine.
Erillinen muotoilu vasemmalle ja oikealle jalalle.
Vahvistetut vyöhykkeet jalkaterässä ja säären etuosassa.
Pehmustetut painealueet kantapään ja varpaiden alueella (auttavat ehkäisemään mm. rakkuloiden ja hiertymien syntymistä jalkoihin).
Huippuluokan materiaalit (säätelevät lämpöä ja kuljettavat hien pois iholta).
Materiaali: Coolmax 50% / Nylon 28% / Invista Lycra® 22%.
5 kokoa: S1-S5 (oikea koko valitaan taulukosta kengännumeron, pohkeen- ja nilkan ympärysmitan mukaan).
Kokomerkinnät jokaisen sukan yläresorin sisäosassa.
Pakkaus sisältää yhden parin sukkia.

Pesuohje

Konepesu 30°- 40°C
Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuainetta
Ei kuivapesua
Ei rumpukuivausta
Ei silitystä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tritanium eXtend Low Socks Work & Travel -kompressiosukat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *