TSL 305 Start Lemon -lumikengät

149,95

TSL 305 Start Lemon -lumikengät on käsiteltävyydeltään edullinen, kantava ja pitkäikäinen peruslumikenkä tasamaalle ja metsään tai vaikka ryhmäkäyttöön vuokraamoon.

Tilaustuote.

Jälkitoimitus 10-14 päivää.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

- +
Tuotetunnus (SKU): PFRS72 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TSL 305 Start Lemon -lumikengät

TSL 305 Start Lemon -lumikengät on edullinen, kantava ja pitkäikäinen peruslumikengät tasamaalle ja metsään, koulujen tai ryhmäkäyttöön esimerkiksi vuokraamoon. Se sopii Start-nimensä puolesta erinomaisesti myös aloittelijoille.

Pienikokoiset, mutta suorituskykyiset lumikengät tasaiselle tai loiviin nousuihin. Sopivat erityisesti aloittelijoilla. 3D-runko on muotoiltu niin, että rakenne on kevyt ja kantavuus on saatu mahdollisimman suureksi. Kuusi vaihdettavaa teräspiikkiä pohjassa lisää pitoa jäisellä alustalla. Siteessä oleva eturauta estää lipsumisen nousuissa.
Start-side on yksinkertainen käyttää ja sopii 35–43 kokoisille kengille. Etusiteen leveys ja kiristys hoituu hihnalla. Etusiteen päällä on pidike, johon hihnan voi taitella, niin ettei se roiku kävellessä. Kengän koko säädetään takasiteen keskiosaa nostamalla. Takasiteessä on räikkäkiristys. Nilkan ympäri tuleva hihna muovia. Kantapään alla on iskua ja melua vaimentava pehmustus. Kantapään alle voi kääntää korokkeen nousuja varten. Siteen takana on kuljetuslukitus. Se helpottaa myös takaperin kävelemistä tai hyppäämistä, jolloin kenkä pysyy paikallaan siteen alla.

Tuotannossa käytetty energia on 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään, TSL-lumikengät pysyvät käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin laajan varaosavalikoiman ansiosta.

  • Kantavuus: 30–80 kg
  • Paino: 2 x 785 g
  • Koko: 55 cm x 20,5 cm
  • Materiaali: Komposiitti
  • Toimitetaan suoja/kuljetuspussin kanssa.
  • Valmistusmaa: Ranska

Löydät kaikki Sport4me-verkkokaupan TSL-tuotteet täältä.

Tekniset tiedot

Kannassa käännettävä nousurauta helpottamassa mäkien nousua. 
Kantavuus max 120 kg.  
Koko 61×23 cm.  
Paino n. 1650 g/pari.  
Mukana suojapussi kuljetusta varten. 
 
HUOM! TSL Lumikenkgät ovat myös kelposti korjattavissa!! Varaosia on saatavissa jopa 20 vuotta vanhoihin TSL lumikeenkä malleihin.. 
 
Valmistettu Ranskassa. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TSL 305 Start Lemon -lumikengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.