TSL Highlander Access Titan -lumikengät

239,95

TSL Highlander Access Titan -lumikengät ovat joustavat, ne tekevät kävelemistä miellyttävää ja toimivat kaikenlaisessa lumessa.

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 599 Osastot: ,

TSL Highlander Access Titan -lumikengät

TSL Highlander Access Titan -lumikengät ovat joustavat lumikengät, jotka tekevät kävelemistä miellyttävää ja toimivat kaikenlaisessa lumessa (märkä, jäinen, karkea). Lumikenkien rungon pitkittäiset, vaihdettavat, jääraudat pitävät sekä nousuissa että laskuissa. Jalkapohjan alla olevat raudat lisäävät tuntumaa lumeen ja edessä oleva ruostumaton teräshammas auttaa jyrkissä mäissä. Tiimalasin mallinen komposiittirunko on erittäin kevyt, taipuu kärjestä ja kannasta, sekä kiertyy kokopituudelta. Nämä ominaisuudet mahdollistavat uskomattoman pidon kaikissa maastoissa tasaisesta aina korkealle vuoristoon.

Etusiteen leveys ja kireys on helposti säädettävissä. Kengän koko säädetään sivuilla olevilla painikkeilla, jotka lukittuvat niin että säädöt pysyvät muistissa. Takasiteessä on räikkäkiristys. Nilkan ympäri tuleva bi-materiaalista valmistettu hihna kestää ja on miellyttävä nilkkaa vastaan. Kantapään alla on iskua ja melua vaimentava pehmustus. S.S.A.S Easy Ascent on kantapään alla oleva koroke nousuja varten. Sen voi kääntää helposti käyttöön sauvalla.

Tuotannossa käytetty energia on 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään. TSL-lumikengät pysyvät käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin laajan varaosavalikoiman ansiosta.

  • M-koko, kantavuus 50–120 kg, paino 1880 g/pari, (57 x 21 cm). Säädettävissä 39–47 kenkään.
  • L-koko, kantavuus 70–140 kg, paino 1980 g/pari, (67×22,5 cm). Säädettävissä 41–50 kenkään.

TSL Highlander Access -lumikengät ovat vanhalta nimeltään Highlander Tour.

Löydät kaikki verkkokauppamme lumikengät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TSL Highlander Access Titan -lumikengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.