TSL Highlander Adjust Boa -lumikengät

299,95

TSL Highlander Adjust Boa -lumikengät ovat todelliset high-tech lumikengät – jotka tekevät kävelemistä miellyttävää ja toimivat kaikenlaisessa lumessa.

 

 

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 598 Osastot: ,

TSL Highlander Adjust Boa -lumikengät

TSL Highlander Adjust Boa -lumikengät ovat todelliset high-tech lumikengät – jotka tekevät kävelemistä miellyttävää ja toimivat kaikenlaisessa lumessa (märkä, jäinen, karkea). Lumikenkien rungon pitkittäiset, vaihdettavat, jääraudat pitävät sekä nousuissa että laskuissa. Jalkapohjan alla olevat raudat lisäävät tuntumaa lumeen ja edessä oleva ruostumaton teräshammas auttaa jyrkissä mäissä. Lumikenkien tiimalasin mallinen komposiittirunko on erittäin kevyt, taipuu kärjestä ja kannasta, sekä kiertyy kokopituudelta. Nämä ominaisuudet mahdollistavat uskomattoman pidon kaikissa maastoissa tasaisesta aina korkealle vuoristoon.

Highlander Adjust Boa -lumikenkien Adjust-siteessä etusiteen leveys on säädettävissä. Boa-kiristys helpottaa sopivien säätöjen löytymistä ja jakaa painon tehokkaasti. Kengän koko säädetään sivuilla olevilla painikkeilla, jotka lukittuvat niin että säädöt pysyvät muistissa. Takasiteessä on räikkäkiristys. Nilkan ympäri tuleva hihna on pehmustettu. Kantapään alla on hyvin iskua ja melua vaimentava pehmustus. S.S.A.S Easy Ascent on kantapään alla oleva koroke nousuja varten. Sen voi kääntää helposti käyttöön sauvalla.

Tuotannossa käytetty energia on 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään, TSL-lumikengät pysyvät käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin laajan varaosavalikoiman ansiosta.

  • M-koko, kantavuus 50–120 kg, paino 1860 g/pari, (57 x 21 cm). Säädettävissä 39–47 kenkään.
  • L-koko, kantavuus 70–140 kg, paino 1960 g/pari, (67 x 22,5 cm). Säädettävissä 41–51 kenkään.
  • Suositellaan myös vuokraamo-käyttöön.Materiaali: Komposiitti
    Toimitetaan suoja/kuljetuspussin kanssa.
    Valmistusmaa: Ranska

Löydät kaikki verkkokauppamme lumikengät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TSL Highlander Adjust Boa -lumikengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.