TSL Highlander Original Boa -lumikengät

249,95

TSL Highlander Original Boa -lumikengät ovat joustavat, joka tekee kävelemistä miellyttävää ja toimivat kaikenlaisessa lumessa (märkä, jäinen, karkea).

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): PFRHx192 Osastot: ,

TSL Highlander Original Boa -lumikengät

TSL Highlander Original Boa -lumikengät ovat joustavat lumikengät, jotka tekevät kävelemistä miellyttävää ja toimivat kaikenlaisessa lumessa (märkä, jäinen, karkea). Lumikenkien rungon pitkittäiset, vaihdettavat, jääraudat pitävät sekä nousuissa että laskuissa.

Jalkapohjan alla olevat raudat lisäävät tuntumaa lumeen ja edessä oleva ruostumaton teräshammas auttaa jyrkissä mäissä. Limikenkien tiimalasin mallinen komposiittirunko on erittäin kevyt, taipuu kärjestä ja kannasta, sekä kiertyy kokopituudelta. Nämä ominaisuudet mahdollistavat uskomattoman pidon kaikissa maastoissa tasaisesta aina korkealle vuoristoon.

Limikenkien etusiteen leveys ja kireys on helposti säädettävissä. Patenoitu Boa-kiristys helpottaa sopivien säätöjen löytymistä ja jakaa painon tehokkaasti. Kengän koko säädetään sivuilla olevilla painikkeilla, jotka lukittuvat niin että säädöt pysyvät muistissa. Takasiteessä on räikkäkiristys. Nilkan ympäri tuleva bi-materiaalista valmistettu hihna kestää ja on miellyttävä nilkkaa vastaan. Kantapään alla on iskua ja melua vaimentava pehmustus. S.S.A.S Easy Ascent on kantapään alla oleva koroke nousuja varten. Sen voi kääntää helposti käyttöön sauvalla.

TSL Lumikengät on valmistettu 100 prosenttisesti uusiutuvalla energialla ja kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään. TSL-lumikengät pysyvät käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin laajan varaosavalikoiman ansiosta.

M-koko, kantavuus 50-120 kg, paino 1880g/pari, (57 x 21 cm). Säädettävissä 39–47 kenkään.
L-koko, kantavuus 70-140 kg, paino 1980g/pari, (67×22,5 cm). Säädettävissä 41–50 kenkään.

Löydät kaikki verkkokauppamme lumikengät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TSL Highlander Original Boa -lumikengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.