TSL Ride Cactus -lumikengät

155,95

TSL Ride Cactus -lumikengät ovat kompaktit lumikengät tasaiselle tai loiviin nousuihin. Ne sopivat kaikille ulkoilijoille!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TSL PFRRI823 Osastot: ,

TSL Ride Cactus -lumikengät

TSL Ride Cactus -lumikengät ovat kompaktit lumikengät tasaiselle tai loiviin nousuihin. Niiden 3D-runko on muotoiltu niin, että rakenne on kevyt ja kantavuus on saatu mahdollisimman suureksi.

Lumikengät on varustettu kuudella vaihdettavalla teräspiikkillä, jotka lisää pitoa jäisellä alustalla. Siteessä oleva eturauta estää lipsumisen nousuissa.

Ride-side on yksinkertainen käyttää ja sopii jokaiseen jalkaan, 39–50 kokoisille kengille. Etusiteen leveys on säädettävissä ja kiristys hoituu hihnoilla, jotka pitävät koon muistissa. Kengän koko säädetään sivuilla olevilla painikkeilla, jotka lukittuvat niin että myös kokosäädöt pysyvät muistissa. Takasiteessä on räikkäkiristys.

Nilkan ympäri tuleva hihna on mukavaa ja kestävää Bi-materiaalia. Kantapään alla on Iskua ja melua vaimentava pehmustus. S.S.A.S Easy Ascent on kantapään alla oleva koroke nousuja varten. Sen voi kääntää helposti käyttöön sauvalla.

Lumikenkien tuotannossa käytetty energia on 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään, TSL-lumikengät pysyvät käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin laajan varaosavalikoiman ansiosta.

  • Kantavuus: 50-120 kg
  • Paino: 2 x 885 g
  • Koko: 59,5 cm x 22 cm
  • Materiaali: Komposiitti
  • Toimitetaan suoja/kuljetuspussin kanssa.
  • Valmistusmaa: Ranska
  • Jääpiikit 6kpl PFEQ161

Löydät kaikki verkkokauppamme lumikengät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TSL Ride Cactus -lumikengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.