TSL Symbioz Original Boa Harmaa -lumikengät

279,95

TSL Symbioz Original Boa Harmaa -lumikengät on ainutlaatuiset, joustavat lumikengät. Niissä on elastinen, kevyt ja vahva runkorakenne, joka myötäilee maastoa erittäin hyvin ja tuo lisää pitoa rinteessä ja kiivetessä.

Varasto loppu.

Tuotteen toimitus: 5,95 €

Poista
- +
Tuotetunnus (SKU): 570 Osastot: ,

TSL Symbioz Original Boa Harmaa -lumikengät

TSL Symbioz Original Boa Harmaa -lumikengissä etusiteen leveys ja kireys on helposti säädettävissä. Lumikenkien Boa-kiristys helpottaa sopivien säätöjen löytymistä ja jakaa painon tehokkaasti. Kengän koko säädetään sivuilla olevilla painikkeilla, jotka lukittuvat niin, että säädöt pysyvät muistissa.

Uusi, pohjalevyllinen side antaa lisätukea epätasaisella maastolla liikkuessa ja vähentää nilkkaan kohdistuvaa rasitusta.

Lumikenkien takasiteessä on räikkäkiristys. Nilkan ympäri tuleva bi-materiaalista valmistettu hihna kestää ja on miellyttävä nilkkaa vasten. Kantapään alla on iskua ja melua vaimentava pehmustus. S.S.A.S Easy Ascent on kantapään alla oleva koroke nousuja varten. Sen voi kääntää helposti käyttöön sauvalla.

Lumikenkien tuotannossa käytetty energia on 100-prosenttisesti uusiutuvaa ja kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään. TSL-kengät pysyvät käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin laajan varaosavalikoiman ansiosta. Toimitetaan suojaavassa kuljetuspussissa.

Valmistusmaa Ranska.

Testituloksia:
Retki-lehti 2/2017 Lumikenkä-testin testivoittaja: “Hyvä ohjattavuus, testin paras kantarauta ja vankka pito takasivat tiukan kilvan voiton”

Erä-lehti 1/2017 komposiittilumikengät -kategorian testivoittaja: “TSL Symbioz Elite L on vertailun miellyttävin ja yksi pitävimmistä lumikengistä, jolla kävely on silkkaa nautintoa erityisesti valmiilla jälkipohjilla ja kovalla tai jäisellä lumella.”

BackPacker USA -lehden testi: “EDITORS CHOICE 2014”: “THE BEST SNOWSHOE INNOVATION in years”. “A radical innovation in the middle of the snowshoe making the Symbioz ELITE one of the best models that we have seen”

Löydät kaikki verkkokaupassamme olevat lumikengät täältä.

Tekniset Tiedot

Pohjassa ruostumattomia jääpiikkejä 8 kpl per lumikenkä.
Large runko:
– Siteen säädettävyys, kengän koot 41-50
– Kantavuus (käyttäjän paino varusteineen): 70-140 kg
– Pituus 69 cm. Leveys 22,5 cm.
– Paino 1050 g x 2.
Medium runko:
– Siteen säädettävyys, kengän koot 39-47
– Kantavuus (käyttäjän paino varusteineen): 50-120 kg
– Pituus 59 cm. Leveys 21 cm.
– Paino 950 g x 2

Suositellaan myös vuokraamokäyttöön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TSL Symbioz Original Boa Harmaa -lumikengät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.