Xtenex-pikanauha 90 cm

14,90

Xtenex sopii kaikkiin kenkiin. Ei enää sitomista – jokaisen nauhavälin voi kiristää eri kireydelle. Nauhat pysyvät kireällä eivätkä aukea.

Varasto loppu

Xtenex-pikanauha 90 cm

Xtenex x400 on nauha, joka on normaalia Xtenex pikanauhaa 15 senttiä pidempi. Pituus tässä nauhassa on 90 cm, kun normaalin nauhan pituus on 75 cm. Pidempi 90-senttinen Xtenex-nauha soveltuu äärimmäisen hyvin korkeammalla varrella oleviin talvikenkiin ja vaelluskenkiin.
Elastinen kengännauha, joka kerran asennettuna pysyy löystymättä ja avautumatta paikoillaan. Xtenex on lisäksi ainoa nauha, jonka voit säätää juuri omalle jalallesi sopivaksi nauhaväli kerrallaan. Vedä vain kengät jalkaasi ja olet heti valmis päivän liikuntaan! Nauhan leveämmät kohdat (solmut) pitävät kengän juuri sopivan kireänä.
Nauhan leveämmät kohdat (solmut) pitävät kengän juuri sopivan kireänä.
Nauhan elastisuus antaa mahdollisuuden laittaa kengät jalkaan ja pois ilman nauhojen avaamista.
Ehdoton valinta esimerkiksi triathloniin, mutta erinomainen myös juoksijalle, joka haluaa pysyvästi saman tuntuman juoksukengän nauhoitukseen.
Xtenex-nauha on täydellinen valinta: juoksijoille, triathlonisteille, sisäliikunnan harrastajille, golfaajille, lapsille sekä heille, joilla on hankaluuksia sitoa kengännauhoja.
Sopii kaikkiin kenkiin, joissa on normaali rei’itys.

Monet huippu-urheilijat käyttävät Xtenex-nauhoja kisakengissään, koska silloin he tietävät, etteivät nauhat ainakaan aukea kesken matkan ja kengässä on sama tuntuma jokaisessa kisassa.
Testaa sinäkin ainutlaatuista Xtenex-pikanauhaa kenkiisi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xtenex-pikanauha 90 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.