Amp Human

Amp Human vapauttaa kehon luonnollisen elektrolyyttibikarbonaatin!

Amp Human PR Lotion on maailman ensimmäinen ja ainoa urheiluvoide, joka vapauttaa kehon luonnollisen elektrolyyttibikarbonaatin. InnerEdge ™ -teknologialla toimiva PR Lotion -voide toimittaa bikarbonaattia suoraan työskenteleville lihaksille ihon kautta. Sen on tieteellisesti todistettu parantavan suorituskykyä ja vähentävän lihaskipua, mikä auttaa sinua harjoittelemaan nopeammin ja palautumaan paremmin.

Monet huippu-urheilijat luottavat Amp Humaniin

Amp Humanin tuotteet ovat käytössä muun muassa molemmissa vuoden 2019 Super Bowlin finaalijoukkueissa San Francisco 49ersissa ja Kansas City Chiefsissä. Lisäksi monet NHL-joukkueet ja pelaajat luottavat Amp Humaniin, se on käytössä vuoden 2019 Stanley Cup finaalijoukkueissa St. Louis Bluesissa ja Boston Bruinsissa.

Yksilöurheilijoista pro-triathleettit, muun muassa Lucy Charles-Barclay ja Cameron Wurf luottavat Amp Humaniin. EF Pro Cycling Teamin ravitsemuksesta vastaava johtaja Nigel Mitchell on todennut Amp Humanista, että “tiimi on todella hyötynyt PR Lotionin käytöstä – olemme nähneet todella vakaita parannuksia voimantuotossa ja palautumisessa”.

Amp Humania voi käyttää lajissa kuin lajissa – triathlon, juoksu, pyöräily, uinti, crossfit, koripallo, jääkiekko, jalkapallo muun muassa ovat lajeja joissa sen käytöstä voi hyötyä.

Amp Human on tieteen tukemaa 

Tutkimusten mukaan, Amp Human hyödyttää urheilijoita monella tavalla. Se nostaa laktaattikynnystä 11 prosenttia, tekee intervallisuorituksista 25 prosenttia tehokkaampia sekä vähentää 53 prosenttia suorituksen jälkeistä lihasarkuutta.

Urheilija voi tehdä Amp Humanista joka päiväisen rutiinin, kuten NBA-tähti Jrue Holiday on tehnyt.

“Uskomaton tulos. PR Lotion on osa päivittäistä harjoitteluani.”

Näytetään kaikki 2 tulosta