Beal

Beal, kiipeilyköysien ja ulkoiluvarusteiden huippumerkki

Ranskalainen Beal on maailman suurin kiipeilyköysien ja korkeanpaikantyöskentelyn köysien sekä varusteiden valmistaja. Vuonna 1950 perustettu perheyritys ja aito alkuperäisvalmistaja, jonka valikoimassa on kaikki oleellisimmat varusteet ankkuripisteestä valjaisiin, pään suojaamiseen ja muuhun mitä korkealla toimimiseen tarvitaan. ISO 9001 sertifioitu Beal valmistaa vuosittain yli 15 miljoonaa metriä köysiä ja tarjoaa kuitutuotteille poikkeuksellisen korkean 15 vuoden maksimieliniän osoituksena korkealuokkaisista raaka-aineista.

Beal käyttää yli 5 % liikevaihdosta vuosittain tuotekehitykseen. Beal LAB on ainutlaatuinen tuotekehitysyhteisö, jossa teoria kohtaa käytännön ja intohimoiset insinöörit kohtaavat intohimoiset köysien varassa liikkujat. Kyseessä ei ole tavallinen tuotekehitysyhteistyö vaan mm. tunnetiloilla ja fiiliksellä on merkittävä vaikutus vuorovaikutukseen ja lopullisen tuotteen syntymiseen. Beal oli mm. ensimmäinen valmistaja jonka työköydet täyttivät CE EN vaatimukset, ja ensimmäinen valmistaja joka toi markkinoille dynaamiset kiipeilyköydet. Suuri uutuus oli myös köysien turvallisuuden uudelle tasolle siirtänyt Uni Core liitosmenetelmä työ- ja sportköysiin. Lisää uutta tulee jatkuvasti.

Tuotannosta n. puolet valmistetaan Ranskan Viennessä Bealin alkuperäistehtaassa, ja puolet omassa uudessa huippumodernissa tehtaassa Madagaskarin saarella. Bealin ratkaisut tunnetaan erittäin korkeasta käyttäjätyytyväisyydestä ja merkkiuskollisuus on käyttäjien keskuudessa poikkeuksellisen korkea.

Näytetään ainoa tulos