Blackroll

Blackroll – kun haluat kehollesi vain parasta!

Blackroll on tunnetaan kaikkialla, se on markkinoiden laajin kehonhuolto-tuotesarja. Blackrollin tuotesarjasta löytyvät perinteisten lihashuoltorullien lisäksi myös erilaisia täsmähoitotuotteita.

Blackroll-täsmähoitotuotteiden avulla saadaan käsiteltyä kehon pienempiä lihasryhmiä ja kohdennettua hoito tarkalleen juuri haluttuun kipupisteeseen tehokkaammin. 

Lihashuollon merkitys on kaikille liikkujille tärkeää, ilman sitä ei synny tuloksia. Kehonhuollon osana rullaus kehittää muun muassa liikkuvuutta, nopeuttaa merkittävästi palautumista sekä kehittää myös kehon omaa motoriikkaa liikkuessamme rullan kanssa lattialla hyödyntäen omaa kehonpainoa. Pitämällä kehon kunnossa, vältämme vammat ja yllämme huipputuloksiin sekä voimme arjessa paremmin ilman lihaskipuja. 

Blackrollin kaikki tuotteet soveltuvat sekä kuntoilijan että huippu-urheilijan lihashuoltoon ja palautumiseen. Isoista kehonhuoltorullista löytyy eri kovuuksia käyttäjän tarpeiden mukaan. Täsmähoitotuotteet sopivat vielä tarkempaan käsittelyyn. Täsmähoitotuotteet kulkevat kätevästi myös työpaikalle taukojumpan tarpeisiin.

Blackrollin tuotteet ovat valmistettu Saksassa ympäristöä kunnioittaen ja tuoteperheelle on myönnetty Green Product -tunnus. Tuotteet on valmistettu kestävästä solumuovista eikä niissä ole käytetty periksi antavia materiaaleja, kuten esimerkiksi foamrollereissa. Blackroll-tuotteet kestävät käyttöä ja pitävät muotonsa kovassakin käytössä. Blackrollilta löytyy myös laadukkaat ja allergisoimattomat vastuskuminauhat harjoitteluun, tuotteilla on kahden vuoden takuu.

Aidon ja alkuperäisen Blackroll-laatutuotteen ansiosta huollat lihaksesi huippukuntoon ja kohti parempia suorituksia!

Näytetään 1–15 kaikista 23 tuloksista