Bodyglide

BodyGlide – ennaltaehkäise rakot ja hiertymät!

Jokainen liikkuja tietää, kuinka helposti rakon voi saada iholle. Rakko kesken suorituksen voi aiheuttaa jopa keskeytyksen. Lisäksi rakot paranevat tuskallisen hitaasti.  Siksi rakkojen syntymisen ennaltaehkäisy on tärkeää – se tapahtuu vaivattomasti BodyGliden tuotteiden avulla. 

BodyGlide on suunniteltu ennaltaehkäisemään hiertymät ja rakot vaativissakin tilanteissa. Iholle kätevästi stickistä levitetty tuote jättää liukkaan suojaavan kalvon iholle antaen ihon kuitenkin hengittää. BodyGlide kuivuu nopeasti jättäen iholle silikonimaisen pinnan. BodyGlide -kuivavoide ei myöskään tahmaa tai värjää, joten sitä on todella miellyttävä käyttää kaikissa tilanteissa. 

BodyGlide Stickistä saat helposti levitettyä ainetta suoraan haluamallesi alueelle. Yleisimpiä käyttökohteita BodyGliden Stick -versioille ovat reisien sisäpinnat, jalkaterät, kainalot, kyljet sekä nännit, ihon alueet, jotka altistuvat herkästi vaatteiden, kenkien tai rannetietokoneen sykevyön aiheuttamalle hankaukselle. 

BodyGlide -tuotteiden yleisimmät käyttökohteet ovat urheilussa ja liikunnassa, vaellus, pyöräily, juoksu, soutu tai triathlon saattavat kaikki aiheuttaa hiertymiä. BodyGlide sopii myös erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön esimerkiksi diabeetikoille tai korkokenkien käyttäjille. 

BodyGliden pitkäkestoinen, hengittävä koostumus ilman eläinrasvoja ja keinotekoisia ainesosia on vahva kilpailuvaltti hiertymien ja rakkojen ehkäisemiseksi. Tuotetta on valmistettu Yhdysvalloissa 20 vuotta, jossa sen valmistus on tarkkaan säädeltyä ja kontrolloitua.

Näytetään kaikki 10 tulosta