Colting

Colting syntyi menestyksestä

Ruotsalainen Jonas Colting tunnetaan menestyksestä, oli laji sitten triathlon, swimrun tai uinti. Hän on voittanut kuusi mitalia triathlonissa Euroopan ja maailman tasolla. Colting on voittanut Ultramanin maailmancupin Havaijilla peräti kahdesti. Hän on myös voittanut legendaarisen swimrunin Ö till Ö -kisan kolme kertaa ja on ainoa henkilö, joka on tehnyt kilpailun joka vuosi sen perustamisesta lähtien vuonna 2006. Jonas Colting tunnetaan myös siitä, että hän on ollut kehittämässä swimrunin kansainväliseksi ilmiöksi ja urheilulajiksi. Jonas Colting tunnetaan myös siitä että vuonna 2014 hän ui ensimmäisenä ihmisenä 640 kilometriä Tukholman ja Göteborgin välillä, päivittäisen keskiarvon ollessa 17 km. Jonas Coltingin ”Swedenswim” oli samalla hyväntekeväisyystapahtuma, jonka kautta hän keräsi 716 000 kruunua WaterAidille.

Jonasin intohimo uimiseen, liikuntaan ja terveyteen ulottuu paljon omien urheiluidensa ulkopuolelle, hän on julkaissut neljä kirjaa ja on myös suosittu luennoitsija ja valmentaja.

Colting-tuotteet ovat tulosta monen vuoden kokemuksesta, jonka parissa Coltingilla myös työskennellään jatkuvasti tuotteiden parantamiseksi. Colting-tuotteet tunnetaan erinomaisesta hinta-laatu -suhteestaan.

Näytetään kaikki 13 tulosta