Graspor

Graspor – Monitor your muscle performance!

Graspor edustaa uutta puettavaa urheiluteknologiaa, Graspor-tuotteiden avulla saat selville, kuinka lihaksesi tuottaa voimaa urheilusuorituksen aikana. Graspor tarjoaa sinulle henkilökohtaisia ​​tietoja suoraan lihaksistasi, joiden avulla voit tehdä oikeita valintoja harjoituksissasi.

Kuinka Graspor toimii?

GRASPOR mittaa lihasten happea ja lihasten aktivoitumista. Nämä tiedot voivat kertoa reaaliaikaisesta suorituskyvystäsi sen perusteella, mitä kehosi kertoo sinulle.

GRASPORissa on kaksi mittaria, se mittaa lihasten aktivoitumista EMG -tekniikan avulla sekö lihasten happitasoa NIRS -tekniikan avulla. Molemmat tekniikat ovat vakiintuneet moniin sovelluksiin, mutta GRASPOR on ensimmäinen tuote, joka yhdistää ne yhteen puettavan teknologian muodossa.

Lihaksen happi

GRASPOR mittaa lihasten happitasoa. Tämä antaa selkeän käsityksen siitä, kuinka kovaa painat kehoasi tietyllä intensiteetillä. Kun nämä tiedot ovat käytettävissä, voit harjoitella todellisen suorituskykyindikaattorin perusteella, vastustettuna teholle tai sykkeelle.

Lihashapella on samanlainen sovellettavuus veren laktaattitasolle. Voit käyttää lihasten happea mitataksesi kehon suorittaman työn voimakkuutta reaaliajassa.

Lihasten aktivointi

GRASPOR mittaa nelipäisen reisilihaksen sekä hamstring-lihasten aktivoitumisprosentin 0–100% välillä sekä niiden välisen suhteen. Lihasaktivaatio voi antaa sinulle käsityksen lihasten vahvuuksista tai heikkouksista harjoituksen tai harjoituksen aikana.

EMG-tietojen avulla voit seurata nelipäisen reisilihaksen ja reisilihasten aktivoitumista reaaliajassa ja verrata näiden lihasryhmien käyttöä toisiinsa.

Tiedä heikkoutesi

Lihashapen ja lihasten aktivoinnin yhdistelmä antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, mitä sinun on parannettava päästäksesi nopeammin tietyllä voimantuotolla.

Graspor näyttää, pitäisikö sinun keskittyä lihasvoiman tai sydän- ja verenkiertoelimistön vahvistamiseen.

Kaiken näet Grasporin mukana tulevan applikaation avulla.

Lue lisää aiheesta Grasporin sivustolta.

Näytetään kaikki 3 tulosta