House of Marley

House of Marley – audiotuotteita ekologisesti kierrätysmateriaaleista!

The House of Marley on legendaarisen reggaetähden ja musiikin profeetan Bob Marleyn perheen perustama lifestylebrändi – hänen poikansa Rohan Marley on perustanut tuotemerkin vuonna 2010. 

Bob Marley julisti jo 1960- ja 1970-luvuilla, että “miten sinä huolehdit maailmasta ja luonnosta” ja “mitä sinä annat takaisin luonnolle?”

House of Marley valmistaa muun muassa kuulokkeita ja kaiuttimia kestävän kehityksen näkökulmalla, samalla tavalla kun Bob Marley levitti musiikkinsa avulla näkemystään tasa-arvosta, aitoudesta ja kestävyydestä.

Bob Marley avusti jo aikanaan vähäosaisia ja nyt hänen poikansa perustama Marley-yhtiö tekee samaa työtä. Marley-yhtiö on lahjoittanut muun muassa rahaa lähes 200 000 puun istuttamiseen kansainväliselle One tree planted -organisaatiolle ja lisäksi Marley-yhtiö tekee paljon muuta hyväntekeväisyystyötä.

House of Marley on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia ja ympäristöä kunnioittavia tuotteita, jotka ilmentävä kaikkien tunteman tunteikkaan Bob Marleyn näkemyksiä. Kaikki House of Marleyn tuotteet on valmistettu mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin uudelleen kierrätyksen mahdollistavista materiaaleista, kuten muun muassa nopeasti kasvavasta ja hiiltä sitovasta bambusta, kierrätetystä kankaasta, teräksestä sekä alumiinista.

Näytetään kaikki 12 tulosta