Huub

Huub-märkäpuvut, uinti- ja triathlonvarusteet Sport4me.fi-verkkokaupasta!

Huub Design on perinteikäs brittiläinen märkäpukujen ja uimavarusteiden valmistaja, joka haluaa luoda parempia tuotteita – tuotteita, missä yhdistyvät tutkimus, tiede ja kokemus.

LUE: Näin valitset oikeanlaisen märkäpuvun – opas avovesiuimarille

LUE: Näin valitset uimalasit – vinkit ja ohjeet

Team Huubilla on jo neljän vuosikymmenen mittainen kokemus kestävyysurheilusta. Team Huub keskittyy kehitystyössään kokonaan urheilijaan maksimoimalla samalla suorituskyvyn sekä mukavuuden luodakseen parhaat mahdolliset välineet.

Huippu-urheilijat kehitystyössä mukana

Vaikka Huubin varusteet ovat hyvännäköisiä, ne tehdään muoto, istuvuus ja suorituskyky edellä – mitään ei jätetä sattuman varaan. Huubilla märkäpukujen tiedetään toimivan, koska urheilijat tietävät, kuinka ne toimivat – ja tiede vahvistaa sen. Huubin asiantuntijat keskittyvät tuomaan tuotteisiinsa huipputeknisiä innovaatioita ja säilyttämään samalla todellisuuden tunteen ja sen saavutettavuuden.

Huubin märkäpuvut, vaatteet, asusteet ja suojalasit ovat monien urheilutähtien yllä: Rion 2016 olympiamitalistit Jonathan ja Alistair Brownlee, Richard Varga (ITU-nopeimman uimarin), olympiakisojen hopeamitalistien Henri Schoeman, paratriathleetit Phil Hogg, Joe Townsend ja olympiavoittaja Jetze Plat käyttävät muun muassa Huubin tuotteita.

Huubin lippulaivamärkäpuku, Brownlee Agilis, joka on saatavilla sekä miehille että naisille, on saanut nimensä Brownleen veljesten mukaan. Varman-märkäpuku puolestaan on Richard Vargan ja Henri Schoemanin nimiä kantava, siksi nimi Varman.

Kattava valikoima uintilaseja

Huub Aphotic -uimalasit avoveteen, ovat ehkä parhaimmat avovesiuintilasit, mitä on koskaan tehty – ne istuvat erinomaisesti kaikille uimareille ja sen lisäksi ne on saatavilla vielä sekä photocromattisilla eli auringonvalon vaikutuksesta tummentuvilla linsseillä kuin myös peililinsseillä.

Huub Altair -uimalasit ovat menestys nekin, niiden vaihdettavien linssien ansiosta. Ne ovat saatavilla myös miinusvahvuuksilla, joten tähystys avovedessä ei ole enää ongelma niille, jotka ovat aiemmin joutuneet käyttämään piilolinssejä uidessaan.

Sport4me.fi -verkkokauppa on myös Huub-tuotteiden Suomen maahantuoja. Meiltä löytyy samanlaista asiantuntemusta maahantuomiamme tuotteita kohtaa, samaa osaamista kuin mitä tuotteiden alkulähteiltä Englannista. Meidän kautta saat tarvittaessa myös demomärkäpuvut sovitukseen tai vaikka koeuintiin ennen kuin teet ostopäätöksen. Ole yhteydessä meihin, jos tuntuu, että tarvitset apua märkäpuvun tai lasien, tai muiden varusteiden hankinnassa, me autamme parhaalla osaamisellamme sinua valitsemaan itsellesi oikeat varusteet oikeaan paikkaan.

Näytetään 1–15 kaikista 64 tuloksista