NOSHT

Huippulaatuiset NOSHT-lisäravinteet valmistetaan Suomessa!

Nosht on aivan kokonaan suomalainen brändi, jonka energiakarkkien, proteiinipitoisten patukkapalasten ja urheilujuomien suunnittelussa on käytetty hyväksi uusinta tutkimustietoa suoliston mikrobiomista ja siitä, kuinka makuaistimukset vaikuttavat keskushermoston kautta koko kehon toimintaan.

Nosht-tuotteiden valmistuksessa ei käytetä keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita tai aromeja, vaan vahvat maut tulevat luonnon omista herkuista: inkivääristä, chilistä, hedelmistä ja kotimaisista marjoista. Tuotteet ovat vegaaniseen, gluteenittomaan ja FODMAP-ruokavalioon sopivia.

NOSHT-tiimissä huippuosaajia

Yksi Nosht-tuotteiden keskeisiä henkilöitä on entinen suomalainen huipputriathlonisti Kaisa Sali. Mittavan urheilu-uransa lisäksi Kaisa on urheiluravitsemukseen erikoistunut elintarviketieteiden maisteri. Hän tietää, että suorituksessa onnistuminen on usein kiinni vatsasta. Moni urheilija onkin saanut apua FODMAP-ruokavaliosta, jossa vältellään tiettyjä huonosti sulavia, lyhytketjuisia hiilihydraatteja.

Nosht-tuotteiden maittavat maut on taikonut huippukokki Heikki Liekola, joka on toiminut keittiöpäällikkönä useissa Michelin-tähdellä palkituissa ravintoloissa.

Näytetään kaikki 12 tulosta