On

On Cloud – Laskeudu kevyesti ja ponnista räjähtävästi!

On -juoksukenkien ainutlaatuisen rakenteen tuloksena ovat juoksukengät, jotka vaimentavat askelta vain tarvittaessa, askeleen alastulon ja maakontaktin aikana.

Laskeudu kevyesti ja ponnista räjähtävästi! On Running -juoksukenkien pohjan ansiosta kengät ovatkin loistavat treenaajille, joilla on ongelmia polvissa, lonkassa tai selässä.  Kun juoksijan jalka laskeutuu maahan, edellä mainittuihin kehon osiin tulee paljon iskutusta, jota saadaan vähennettyä uniikilla CloudTech®-pohjalla.

Juoksijan juoksuteho myös paranee, kun juoksujalkineen pohja mahdollistaa samaan aikaan kevyen laskeutumisen sekä räjähtävän lähdön. Ponnistukseen käytetty liike-energia hyödynnetään täysimääräisesti On-Running -kengissä eteenpäin vievänä voimana. Pystyt heti ensi askelilla kokemaan, kuinka askeleesi rullaa luonnollisesti ja pehmeästi eteenpäin.

On-Running -kenkien edistykselliset välipohjan Speedboard-tukilevyt vapauttavat jalan luonnolliseen liikkeeseen ja tekevät juoksusta sekä rullaavaa ja vauhdikasta. 

On-Running juoksukenkien valikoimassa kenkien droppi eli kannan ja päkiän korkeusero vaihtelee 5–7 millimetrin välillä. On -tuoteperheestä löytyykin siis kevyitä kisakenkiä sekä suuremalla vaimennuksella olevaa aktiivitreenaajan juoksukenkää. 

Näin luonnollisesti rullaavaa juoksukenkää et ole ennen kokenut kuin mitä On -juoksukengät ovat!

Kun jalka laskeutuu maahan, CloudTech®-pohjan joustavat tyynyt ottavat iskun vastaan sekä vaaka- että myös pystysuunnassa. Askel rullaa todella pehmeästi, mikä vaimentaa jaloille kohdistuvaa painetta ja pienentää samalla rasitusvammojen riskiä. Siksi On-Running -kengät ovat suosittuja treenaajien keskuudessa, joilla on aiemmin ollut vastaavia ongelmia. On -kenkiä ovat olleet suunnittelemassa ja testaamassa entiset huippu-urheilijat, myös heillä on ollut ongelmia esimerkiksi rasitusvammojen kanssa.

Kun juoksijan paino on siirtynyt askeleen ottavalle jalalle, On-Running -kenkien CloudTech®-pohjan tyynyt lukkiutuvat paikoilleen. Tällöin pohja antaa tukevan alustan ponnistukseen ja mahdollistaa samalla räjähtävän lähdön. On-Running -juoksukengän erinomaisen tekniikan ansiosta juoksuaskeleesi on niin luonnollisen rullaava, että voit vain nauttia askeleen eteenpäin suuntautuvasta voimasta. On -juoksukengät vaimentavat askelta siis vain tarvittaessa, alastulon aikana.

On ei ole pelkkiä kenkiä – mallistosta löytyy myös tyylikkäitä ja toimivia juoksuvaatteita!

Näytetään 1–15 kaikista 65 tuloksista