Powerbar

Powerbar on maailman tunnetuin urheiluravinnebrändi!

Ensimmäinen Powerbarin urheiluravinnepatukka on valmistettu Yhdysvalloissa 1986 ja sen jälkeen Powerbarista on tullut maailman tunnetuin urheiluravinnebrändi.

Powerbar-tunnetaan tietysti erinomaisten energiapatukoiden lisäksi myös erittäin toimivista ja maukkaista energiageeleistä, proteiinijauheista sekä urheilujuomista ja muista energiatuotteita.

Rakkaudesta urheiluun yli 30 vuotta

PowerBarin urheiluravitsemuksen asiantuntemus perustuu yli 30 vuoden kokemukseen. Vuodesta 1986 lähtien Powerbar on kehittänyt tuotteita  urheilijoille. Käyttämällä vain parhaimman makuisia korkealaatuisia raaka-aineita, annamme kaikille urheilusta kiinnostuneille juuri oikean polttoaineen oikeaan aikaan. Olitpa huippu-urheilija tai amatööriurheilun harrastaja.

Powerbar-tuotteisiin luottavat lukuisat urheilijat ympäri maailmaa, muun muassa Hawaiin Ironmanin vuonna 2014 voittanut Sebastian Kienle. Kienlen suosikkituote on Powerbar Powergel Hydro -energiageeli, joka on helppo nauttia juoksun aikana ja se antaa nopeasti energiaa kovaan suoritukseen.

Kaikki PowerBar-tuotteet näkyvät Cologne List® -listalla, ja sen ansiosta voimme tarjota urheilijoille entistä enemmän turvallisuutta ja luottamusta. Cologne List® on yksi johtavista palvelualustoista, joka listaa urheiluravintotuotteita, jotka on testattu kiellettyjen aineiden varalta tiukkojen sertifiointiprosessien mukaisesti. Cologne List -tuotteet tunnistat tästä merkistä.

Löydät laajan Powerbar-valikoiman Sport4me.fi-verkkokaupasta, toimimme myös Powerbar-tuotteiden maahantuojana Suomessa.

Näytetään 1–15 kaikista 77 tuloksista