Pressio

pressio kompressio

Pressio – nyt jos koskaan on hyvä aika erottua muista!

Nyt jos koskaan on hyvä aika erottua muista. Paremman urheilijan suorituskyvyn lisäksi PRESSIO luo kestäviä ja eettisiä tapoja ja tuotteita, jollaisia maailma ei ole koskaan aiemmin nähnyt.

James Hunt, entinen triathlonammattilainen ja yksi 2XU -brändin perustajista, on luonut uuden Pressio-brändinsä suorituskyky, kestävä kehitys ja eettisyys edellä.

Pressio on edelläkävijä vaatteissa, jotka auttavat sinua juoksemaan nopeammin, hyppäämään korkeammalle, palautumaan nopeammin ja tekemään uusia aluevaltauksia urheilussa. Kestävä kehitys on vahva osa uutta brändiä, ja esimerkiksi uusiolankojen ominaisuuksien kehitys on jatkuvaa. Planeetastamme pidetään huolta, ilman että ominaisuudet, hinta tai näyttävyys kärsivät.

Yksi PRESSIO-brändin keskeisistä teemoista on vastuullisuus ja eettinen kaupankäynti, jota noudatetaan koko tuotanto- ja toimitusketjun läpi, angasta neulekoneeseen, tuotantotaloihin ja toimitukseen. PRESSIO haluaa valmistaa maailman parhaita tuotteita samalla huolehtien planeetasta sekä tuotannon parissa työskentelevistä ihmisistä. Jokaisella meistä on velvollisuus tehdä sitä, mikä on oikein, ja brändinä PRESSIO tekee osansa ja auttaa kumppaneitaan ja asiakkaitaan seuraamaan perässä.

PRESSIO-teknologiaa tukee tieteelliset tutkimustulokset

Pression tiimi on löytänyt valioluokan yhteistyökumppaneita, joilta löytyy huippuosaamista uusiolangan käytössä. Yhteistyökumppaneiksi ovat valikoituneet muun muassa amerikkalainen Unifi ja italialainen Aquafil.

Jokainen neulontatekniikka, värjäysprosessi ja valmis tuote on tutkittu tarkasti. Näin kaikki tuotteet ovat Pression arvojen mukaisia – käyttäjä pääsee maksimisuoritukseen ja saa apua palautumiseen, samalla kun luonto kiittää.

Käyttämällä uutta printtitekniikkaa PRESSIO on pystynyt laskemaan ympäristöystävällisen tuotannon hintaa ja pystyy käyttämään sataprosenttisesti kierrätysmateriaalista tehtyjä kankaita kaikkiin tuotteisiin. Tehokas prosessi tuo ympäristöystävällisen ja tarkasti kurantoidun urheiluvaatekokoelman yhä useamman saataville.

Tarkka alihankkijoiden valintaprosessi

Tarkka alihankkijoiden valintaprosessi varmistaa, että PRESSIO:n yhteistyökumppaneiksi pääsevät vain ne, jotka pystyvät täyttämään tiukat vaatimukset. Uuden brändin tavoitteisiin kuuluu myös yhteistyö kansalaisyhteiskuntien, hallitusten ja yksityisen sektorin kanssa jokaisessa maassa, missä PRESSIO toimii. Tavoitteena on voittaa systeemitason haasteet sekä työelämä- että ympäristökysymyksissä.

Jamie Hunt:

”Mikään urheilubrändi ei ole tähän asti onnistunut saamaan kestävästi kehitettyjä tuotteitaan samalle tasolle, kuin ei-kestävästi toimivat kilpailijat. Olen tehnyt töitä urheiluvaatekankaiden ympärillä yli 20 vuoden ajan, ja tämä vaatevalikoima on se, johon olen tyytyväisin. Tämän lisäksi meillä on jo suunnitteluputkessa uusia kankaita, jotka nostavat riman yhä korkeammalle. Haluamme antaa urheilijoille kestävän kehityksen mukaisen vaihtoehdon, jonka hinta ja suorituskyky on parempi, kuin mikään aiemmin nähty.”

Olemme ylpeitä, että Pressio on nyt myös Sport4me-verkkokaupassa ja saamme olla alusta asti rakentamassa tätä tarinaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tutustu Pressio-tuotteisiin valikoimastamme alla – valikoima kasvaa koko ajan!

Näytetään 1–15 kaikista 28 tuloksista