Saucony

Saucony juoksukengät

Maailman vanhin juoksubrändi Saucony on täällä!

Tiesitkö, että maailman vanhin juoksubrändi Saucony on jo yli 100-vuotias? Kyllä, itseasiassa reilusti yli satavuotias, jo yli 120-vuotias, sillä Saucony on perustettu alunperin vuonna 1898. Saucony on saanut nimensä Pennsylvanian osavaltion Kutztownin kaupungin Saucony Creekistä.

LUE: Näin valitset juoksukengät!

Saucony valmisti ensin kaikenlaisia kenkiä – ja kun urheilu alkoi yleistyä, ensimmäiset Sauconyn urheilukengät, malli Spike 7556, näkivät päivänvalon vuonna 1958.

Laaja valikoima Saucony-kenkiä

Ei siis ihme, että Saucony on edelleen maailman johtava juoksubrändi. Kun vuosikymmenet juoksee veren maku suussa, kuka tahansa, kehittyy juoksussa erinomaiseksi. Saucony inspiroi nykyään juoksijoita maailmanlaajuisesti, ja on nyt myös Sport4me-verkkokaupassakin.

Sauconyn logo on myös hyvin perinteikäs, se ei ole yli sadan vuoden aikana juurikaan muuttunut. Nykyisin Saucony-kengissä oleva kuvio, jossa on kolme pistettä keskellä, on saanut alkunsa kengän syrjässä olleesta nahkakappaleesta, johon oli tehty kolme reikää. Ajan myötä, niinkuin logoilla ja tunnusmerkeillä on tapana, se on muotoutunut nykyiseen muotoonsa.

Sport4me-verkkokaupan valikoimissa Saucony-juoksukenkiä on heti alussa laajalti. Perinteiset Triumph- ja Guide-kengät löytyvät verkkokaupamme valikoimista. Lisäksi Sauconyn erinomainen Peregrine-maastojuoksukenkä löytyy verkkokaupassamme. Legenda, myytti, millä nimellä sitä koskaan haluaakaan kutsua, vuonna 2009 ensimmäistä kertaa julkistettu Saucony Kinvara on luonnollisesti yksi malliston kulmakivistä. Kinvaraan luottavat lukuisat juoksijat ympäri maailmaa.

Sauconyn juoksukenkävalikoimasta löytyvät monenlaiset kengät niin maastojuoksuun kuin asfaltillekin. Lisäksi valikoimasta löytyvät neutraaleita kenkiä, mutta myös kevyesti tuettuja kenkiä.

Saucony Endorphin -sarja suunnannäyttäjänä

Sauconyn lippulaivoina ovat Saucony Endorphin -sarjan kengät, jotka löytyvät myös verkkokauppamme valikoimasta. Endorphin-sarjan tuotteet, Pro-, Speed -ja Shift-mallit ovat parasta, mitä Saucony on koskaan tehnyt.

Endorphin-sarjan kengät on suunniteltu yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa, mutta ne on rakennettu jokapäiväisille juoksijoille. Endorphin-sarjassa on vallankumouksellinen SPEEDROLL-tekniikka, joka ajaa sinut eteenpäin jatkuvan vauhdin tunteella. Saucony Endorphin -kenkäsarja on sellainen, että se täytyy ehdottomasti kokea.

Mikä on lopputulos, kun jalkaan laitetaan kengät, joiden suunnittelussa ei ole tingitty pätkääkään? Nopeammat ja paremmat ajat – ja se jos mikä on palkitsevaa kaikille juoksijoille.

Lisäämme Saucony-valikoimaamme matkan varrella – ja voit myös kääntyä asiantuntijoidemme puoleen etsiessäsi itsellesi täydellistä juoksukenkää.

Näytetään 1–15 kaikista 22 tuloksista