Torq

Torq-lisäravinteet – tinkimättömästi valmennuksessa!

Torq-lisäravinteet ovat vahvasti mukana valmennuksessa, urheilijoiden konsultoinnissa sekä kestävyysurheilussa – tämän vuoksi uskomme tarjoavamme liikuntaan ja urheiluun uniikin sekä täysin tinkimättömän näkökulman.

Torq-lisäravinteet on alkujaan kehitetty tarpeeseen tarjota urheilijoille ehdottomasti paras mahdollinen lisäravinne, mitä markkinoilla on tarjolla.

Torqin tuotekehitys perustuu tieteeseen ja tutkimuksiin. Torq ei rahoita tutkimuksia, vaan Torqilla luetaan ja opiskellaan tutkimuksia – jotta voitaisi tehdä parempia ja toimivampia tuotteita kuin millään muulla kilpailevalla merkillä. Torq-lisäravinteet on valmistettu puhtaista ja luonnollista raaka-aineista, niissä ei ole lisäaineita, kuten lisättyä sokeria. Tuotteet ovat myös sertifioituja orgaanisia (the Soil Association) ja Fair trade -merkattuja niin suurelta osin kuin vain mahdollista.

Torqin tuotteissa ei käytetä lisättyjä makeutusaineita, ei elintarvikevärejä tai eikä keinotekoisia makuja. Torqin tuotteissa maistuvat ainoastaan hedelmien ja marjojen omat alkuperäiset maut ja aromit.

Torq ei hyväksy minkäänlaisia kompromisseja missään vaiheessa tuotantoa. Tuotteiden valmistuksessa ja käytettävyydessä, niiden maussa sekä pakkauksien laadussa ja ulkoasussa tähdätään vain ja ainoastaan täydellisyyteen.

Kaikki TORQ-lisäravinteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tuote, jossa on tämä logo, on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Näytetään 1–15 kaikista 24 tuloksista