Torq

Torq-lisäravinteet – tinkimättömästi valmennuksessa!

Torq-lisäravinteet ovat vahvasti mukana valmennuksessa, urheilijoiden konsultoinnissa sekä kestävyysurheilussa – tämän vuoksi uskomme tarjoavamme liikuntaan ja urheiluun uniikin sekä täysin tinkimättömän näkökulman.

LUE: Kestävyysliikkuja – näin monta hiilihydraattiannosta tarvitset tunnissa!

Torq-lisäravinteet on alkujaan kehitetty tarpeeseen tarjota urheilijoille ehdottomasti paras mahdollinen lisäravinne, mitä markkinoilla on tarjolla.

Tiede ja tutkimus takana

Torqin tuotekehitys perustuu tieteeseen ja tutkimuksiin. Torq ei rahoita tutkimuksia, vaan Torqilla luetaan ja opiskellaan tutkimuksia – jotta niistä saadun tiedon pohjalta voitaisi tehdä entistä parempia ja toimivampia tuotteita – parempia tuotteita kuin millään muulla kilpailevalla merkillä.

Torq-lisäravinteet on valmistettu puhtaista ja luonnollista raaka-aineista, niissä ei ole lisäaineita, kuten lisättyä sokeria. Tuotteet ovat myös sertifioituja orgaanisia eli luomua (the Soil Association) ja Fair trade -merkattuja eli Reilun kaupan arvojen mukaisia niin suurelta osin kuin vain mahdollista.

Torqin tuotteissa ei käytetä lisättyjä makeutusaineita, ei elintarvikevärejä tai eikä keinotekoisia makuja. Torqin tuotteissa maistuvat ainoastaan hedelmien ja marjojen omat alkuperäiset maut ja aromit.

Joka tarkoitukseen oma tuote

Torq-urheiluravinteet voidaan jakaa useaan kategoriaan: energiatuotteisiin, palautumistuotteisiin sekä voimapuolen tuotteisiin.

Energiatuotteisiin eli Torq Fuelling System -kategorian tuotteisiin kuuluvat Torq Energy Gel -geelit, Torq Energy Bar ja Chew -patukat sekä Torq Energy Drink -urheilujuomat – kaikista näistä löytyy runsaasti maittavia makuja.

Palautumistuotteisiin eli Torq Recovery -tuotteisiin kuuluvat energiasarjan lukuisat erilaiset palautusjuomat. Voimapuolen muodostavat puolestaabn Torq Bulq -tuotteet, joihin kuuluvat proteiinit, glutamiinit ja vastaavat tuotteet.

Lisäksi Torq-tuoteperheeseen kuuluvat Explore Flapjackit eli suussa sulavat kaurapatukat sekä Explore Breakfastit, jotka ovat eriomaisia energiatuotteita esimerkiksi tankkaukseen.

Päämies Torq Fitness kehittää jatkuvasti uusia tuotteita, jotta urheilijat voisivat keskittyä olennaiseen eli itse urheiluun.

Torq ei hyväksy minkäänlaisia kompromisseja missään vaiheessa tuotantoa. Tuotteiden valmistuksessa ja käytettävyydessä, niiden maussa sekä pakkauksien laadussa ja ulkoasussa tähdätään vain ja ainoastaan täydellisyyteen. Samaa haluamme myös me sport4me.fi-verkkokaupassa tuotteita myydessämme. Jos sinulle on epäselvää, mikä tuote sopisi sinulle parhaiten mihinkin tarkoitukseen, voit kysyä sitä meiltä, meidän asiantuntijat auttavat sinua.

Kaikki TORQ-lisäravinteet on suositeltavia vegaaneille, mutta tuote, jossa on tämä logo, on vegaaninen. Tunnistat kaikki verkkokaupassamme olevat vegaaniset tuotteet tästä logosta:

vegaaninen tuote

Näytetään 1–15 kaikista 24 tuloksista