Tritanium

Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin – sitä on Tritanium!

Vimma suoriutua paremmin ajaa urheilijaa koko ajan eteenpäin, harjoitella enemmän, olla koko ajan vain parempi ja parempi. 

Paremmista tuloksista kiinnostunut urheilija etsii myös tietoa suoritukseen ja ratkaisuja palautumiseen vaikuttavista tekijöistä. 

“Kuinka parannan suoritustani? Miten palautuisin paremmin?”

Halu löytää suoritusta parantavia ratkaisuja on kaikilla urheilijoilla, joka maailman kolkassa. 

Kotimaiset, Suomessa suunnitellut Tritanium-tuotteet ovat syntyneet äärimmäisestä rakkaudesta urheiluun. Äärirajoilla harjoitteleva ja kilpaileva urheilija tietää, missä hänen suorituskykynsä tai palautumisensa rajat menevät.

Tritanium-tuotteiden intensiivinen tuotekehitys pohjautuu valtavaan kokemukseen kilpaurheilusta ja liikuntalääketieteestä, mutta myös urheilufysioterapiasta ja tuotantoteknologisesta huippuosaamisesta. Tritaniumin tinkimätön asenne toimivien ratkaisujen etsimiseen ja parhaiden tuotteiden kehittämiseen on tuonut erittäin hyvää tulosta. Tritanium-tuotteilla on yksinkertainen sekä paljonpuhuva maine: Ne Toimivat. Tritanium-tuotteista saadut tulokset ja palaute ovat yksinkertaisesti kiistattoman hyviä urheilijan näkökulmasta katsottuna.

Tritanium-tuotteet on kehitetty yhä parempia tuloksia ja tehokkaampaa palautumista systemaattisesti tavoitteleville urheilijoille. Tuotteiden teho myös perustuu tieteellisesti mitattuun asteittaiseen kompressiopaineeseen (mmHg). Kahden eri kompressiopaineluokan avulla kehossa aikaansaadaan haluttu fysiologinen vaikutus. Lopputuloksena on saavutettu optimaalinen suoritusteho, entistä nopeampi palautuminen sekä rasitus- ja urheiluvammojen merkittävä vähentyminen.

Suomen pohjoisilla ja välillä haastavilla olosuhteilla on merkitystä käytännöllisyyteen ja toimivuuteen –  siksi Tritanium-tuotteiden tuotekehitys ja -suunnittelutyö tehdään täysin Suomessa. Täysin samasta syystä Tritaniumilla vaaditaan tuotteilta maksimaalista funktionaalisuutta olosuhteista ja lajista riippumatta. Tuotteiden laadun puolesta parhaiten puhuukin laaja Tritanium Athletes -urheilijaryhmä, joka koostuu laajaa kansainvälistä menestystä saavuttaneista urheilijoista. Urheilijaryhmän huipulla urheilevat edustajat hyödyntävät Tritanium -tuotteita niin harjoituksissa, kilpailuissa, palautumisessa kuin matkustamisessakin.

Näytetään 1–15 kaikista 25 tuloksista