Xtenex

Xtenex-pikanauhat – kengät jalkaan ilman sitomista!

Xtenex-pikakengännauha on Ranskassa kehitetty innovaatio, joka on suunniteltu alun perin triathloniin. Xtenex-pikanauha on yhä ykkösmerkki huippu-urheilijoiden keskuudessa, mutta nauha soveltuu mainiosti myös harrastelijoille. Myös kuntoilijat ovat löytäneet ne ja hyödyntävät laajalti Xtenex-pikakengännauhaa.

Xtenex-pikakengännauhat ovat materiaaliltaan elastiset ja niiden avulla saat laitettua kengät helposti jalkaasi ja otettua pois jalastasi – ilman sitomista. Olet varmaan monesti huomannut, kuinka joudut kesken harjoituksen kiristämään kengännauhoja tai solmimaan ne uudestaan, kun nauhat ovat auenneet. Xtenex-nauhojen ansiosta nuo ongelmat ovat mennyttä! 

Xtenex-pikakengännauhat ovat helppokäyttöiset. Venyttämällä kengännauhan suoraksi, nauhassa olevat nystyrät pienenevät, jolloin nauha liikkuu kengän rei’istä vaivattomasti. Kun vapautat nauhan venytyksen, nystyrät palautuvat eikä kengännauhaa enää liiku kengän nauharei’ssä. Nystyröiden avulla saat lukittua nauhat juuri sellaiselle kireydelle kuin haluat. Kengän jokaisen nauhavälin saa asetettua eri kireydelle jalan omaa muotoa mukaillen, koska nauhan nystyrät kiristävät nauhavälin sopivaksi. Kun olet kerran asentanut Xtenexit kenkiisi sopiviksi, voit nauttia samasta tuntumasta joka treenissä.

Triathlonissa suurta suosiota nauttivat Xtenex-pikakengännauhat ovat muun muassa Pekingin olympiakisojen voittaja Jan Frodenon ehdoton valinta. Xtenexit kuuluvat myös yhä useammin kuntoilijan varusteisiin. Monet lajit, joissa kestävää ja erittäin kätevää Xtenex-pikanauhaa käytetään ovat juoksu, kuntosali, salibandy, jalkapallo ja esimerkiksi ryhmäliikunta. Varsinkin lasten sisäliikuntakengissä Xtenexin-pikakengänauhat ovat suositut, koska pelin tiimellyksessä ei välttämättä huomaa, jos kengännauhat ovat auki. Xtenex-nauhojen ansioista ei ole pelkoa kaatumisesta auki olevien kengännauhojen takia. 

Xtenexit soveltuvat hyvin myös apuvälinekäyttöön. Henkilöt, joilla on hankaluuksia saada kengät jalkaan ja solmia kengänauhat, ovat todenneet Xtenex-nauhat erittäin hyödyllisiksi sekä arkea helpottaviksi.

Näytetään kaikki 3 tulosta